Mihawk şuan yaşayan en güçlü kişi. Dizi de bile garpın muhatabı. Adam garpa posta koyuyor gay gibi olan konuşmasıyla.
Mangaya göre alırmış zaten şu an dizi ekibi bunu görüp sahne ekleyerek nokta atışı yapmış. @Sodex Savunurum dedim yine işine geldiği gibi anlamışsın. :SMihawk şuan yaşayan en güçlü kişi. Dizi de bile garpın muhatabı. Adam garpa posta koyuyor gay gibi olan konuşmasıyla.
Reis daha ne olsun amiralse zaten öpsün başına koysun, tayfa da derhal kaçsın.Bu moruk ölmeyi unutmuş dolanıyor ortada. Bu olsa olsa en fazla amiral seviye olur. Luffy bunun saçlarını tek tek örer, etek giydirir, Pangea kalesine pamuk prenses olarak gönderir.
Tayfa sağlam bir darbe vuracak ben onu anlıyorum. Bence bu sefer kaçacak olanlar donanma olabilir. Çünkü sabaody arcının yansımaları var ve Luffy bu sefer rakibini kaçırtacak gibi. Bir de yaşanacak büyük olay donanmanın ve Dünya Hükümeti'nin aleyhinde olacağını hissediyorum.Reis daha ne olsun amiralse zaten öpsün başına koysun, tayfada derhal kaçsın.
Luffy, dedesine bile el kaldırdı. Yani babasının babasına bile el kaldırdı. Babasına ise o halde gerekirse tekme tokat dalabilir.Dragon, Nika'yı rahat alır. Luffy'nin hiçbir zaman geçemeyeceği kişi Dragon, babaya el kalkmaz.
İkisine de savunmanın çok mu farklı bir anlamı var? İkisinin de hakkını veririm diyorsun yani biri ezilse bile.Mangaya göre alırmış zaten şu an dizi ekibi bunu görüp sahne ekleyerek nokta atışı yapmış. @Sodex Savunurum dedim yine işine geldiği gibi anlamışsın. :S
Eskiden Yonkolar çizik almaz kaleler olarak yansıtılıyordu forumda. Şimdi Amiraller çizik almaz oldu herhalde.
Ve böylece One Piece biter