Usta piyasada yoktun Luffy’e amiral yenme fırsatı gelince damlamışsın. Fena iyi gün dostusun.Laf salatası değil Kizaru'lu animasyon isterük ustaaa!!!
Usta piyasada yoktun Luffy’e amiral yenme fırsatı gelince damlamışsın. Fena iyi gün dostusun.Laf salatası değil Kizaru'lu animasyon isterük ustaaa!!!
Liseden kalma bir alışkanlık usta. Gs derbilerde yenildiğinde okula gitmezdim ertesi gün. Garp kötü duruma düşünce ara vereyim dedim.Usta piyasada yoktun Luffy’e amiral yenme fırsatı gelince damlamışsın. Fena iyi gün dostusun.
Luffy yonko etmiyorsa kim yonko ediyor o tayfada reyiz ? Sonuçta hükümet bu yonko ünvanını canı sıkıldığı için vermedi. Yine yorumlarınla yakıyorsun.Luffy hala yonkou etmez. Kizaru ile anca ölüm kalım şeklinde dövüş olacak ve yenecektir. Anlatamadık gitti. Şimdi ispat zamanı.
Hani diyorlar ya yeni amiraller eskisi etmez. İşte bunlar da öyle. En güçlü 4 korsan yonkou olur. Bu demek değildir ki eskisi kadar güçlüler. Teach wb kadar güçlü değil. Luffy kaidou kadar güçlü değil.Luffy yonko etmiyorsa kim yonko ediyor o tayfada reyiz ? Sonuçta hükümet bu yonko ünvanını canı sıkıldığı için vermedi. Yine yorumlarınla yakıyorsun.
Bir ihtimal diyor birde ya @RedTeroR reis şu an Alpa’nın Prime dönemini görür gibi oldum sanki sen ? adam yaşlanmıyor da ha Wb gibi xDKizaru'nun Luffy'den önde olabileceği şu an ne varki?
Bir ihtimal hız ama onda bile sanmıyorum.
Alpa'ya zaman da çare bulamaz hep prime.Bir ihtimal diyor birde ya @RedTeroR reis şu an Alpa’nın Prime dönemini görür gibi oldum sanki sen ? adam yaşlanmıyor da ha Wb gibi xD
Kizaru'ya bu kadar tepki vermeleri normal değil bence de. Sakazuki gelse Luffy de kaçarmış.Amiral de Sakazuki olsa yine neyse.