Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi kimse de sormuyor ki BİZİMKİLER NEDEN KAÇIYOR?
Eve sinek girdiğinde cümbür cemaat her şeyi toplayıp evden mi kaçıyoruz. Sen yonkou tayfasısın ve gelen gemilerde Saturn varlığından da haberi yok kimsenin. Daha dün Kaido'yu sağa sola vura vura benzetmişsin bugün tek amiral görünce cümbür cemaat kaçma planı. Amiral de Sakazuki olsa yine neyse. Hakikaten serinin ne bir güç dengesi kaldı, ne bir mantığı kaldı, yokuş aşağı saçmalıklar silsilesi. Tamamen Oda'nın canı nasıl istiyorsa o.
 
Konudan biraz bağımsız ama şu seraphimlerle savaş lordları ittifak kuracakmış gibi geliyor bana. Beach'te de böyle bi filler bölüm vardı.
 
Ölümüne dövüş olursa sonucu Luffy'nin eninde sonunda kazanacağı şeklinde olur, tecrübesini arttırıp yoluna devam eder. Amirallerin son durak olmadığı aşikar.
 
Luffy yonko etmiyorsa kim yonko ediyor o tayfada reyiz :D? Sonuçta hükümet bu yonko ünvanını canı sıkıldığı için vermedi. Yine yorumlarınla yakıyorsun.
Hani diyorlar ya yeni amiraller eskisi etmez. İşte bunlar da öyle. En güçlü 4 korsan yonkou olur. Bu demek değildir ki eskisi kadar güçlüler. Teach wb kadar güçlü değil. Luffy kaidou kadar güçlü değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık