Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir amiral bir Younko'dan güçlüyse(garp gibi istisnalar dışında ve belki filo amirali olarak Akainu) denizdeki imparatorluk olayının hiçbir anlamı kalmaz. Yani bu adamlar denizlere hükmeden korsanlar o zaman iki amiral gönderip bunları yakalasalardı bunca zaman. Daha İmu var yaşlılar var. Kim yenecek bunları.
 
Çenesinin altına ilk kral hakili yumruğu attığı sahneyi kastetmiştim hocam. Kizaru'ya vurduğunda da kral haki şimşekleri çıkınca aynı olabilir diye düşündüm.
Bu bölümdeki kral haki değil bence. Oda genelde kral hakiyi çizerken yıldırımları hem dalgalı çiziyor hem de ses efekti ekliyor.

Kral haki olmamasına rağmen siyah yıldırım çıkan çok sahne var.
 
Bölüm ismi Sentamaru. Onla alakalı vega ve kizaru bir fb gördük ama derinliği bana hiç geçmedi. Ciddi ciddi geçmedi. Amiraller ast üst öğrenci çizmeye zorladı gibi geliyor kendini. Yenildiğinde bir duygu da görmedik. Standart bir geçiş bölümü gibi geldi bana.
 
Kizaru>Kaido yorumlarını hiç görmemiş gibi davranıp Lucci'nin yine boş yapmasına değinmek istiyorum. :artiz: Kizaru abisi gelince bir haller olmuş buna. Zoro öyle Luffy gibi dövüp bırakmaz da yalnız. Hapı yuttu bu sefer tekir kedi xd
 
Yok lan herkeste beklenmedik güçler çıkıyor.Mesela bana deselerki üç amiralden birisi Garp gibi yumruk atabiliyor Sakazukidir herhalde derdim.
İçlerinden birisi en iyi savunmaya sahip deseler Kuzan derdim
Kizaru için daha ofansif bir yön beklerdim.

O yüzden Saka'da kılıç ustası çıksa şaşırmam xd
Sakazuki Marineford'da hem gelişmiş silahlanma hem gözlem haki şov yapıyordu. Reis muhtemelen çok yönlü çıkacak. Her telden çalıyordur. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık