İhtimali yokMalesef eskiden çok farklı düşünmeme rağmen şuan kizaru>kaido düşünüyorum
İhtimali yokMalesef eskiden çok farklı düşünmeme rağmen şuan kizaru>kaido düşünüyorum
Kizaru>Kaido olamaz da Kizaru>Radyo olabilir ışık hızı>ses hızıMalesef eskiden çok farklı düşünmeme rağmen şuan kizaru>kaido düşünüyorum
Yonko değil dediğin tek saldırıda has Yonko’nun (Kaido) en güçlü saldırısını delip onu göklerden yerin dibindeki magma tabakasına gönderdi ve tüm ülkede volkan patlamalarına sebep oldu.Luffy hala yonkou etmez. Kizaru ile anca ölüm kalım şeklinde dövüş olacak ve yenecektir. Anlatamadık gitti. Şimdi ispat zamanı.
Bu bölümdeki kral haki değil bence. Oda genelde kral hakiyi çizerken yıldırımları hem dalgalı çiziyor hem de ses efekti ekliyor.Çenesinin altına ilk kral hakili yumruğu attığı sahneyi kastetmiştim hocam. Kizaru'ya vurduğunda da kral haki şimşekleri çıkınca aynı olabilir diye düşündüm.
Sakazuki Marineford'da hem gelişmiş silahlanma hem gözlem haki şov yapıyordu. Reis muhtemelen çok yönlü çıkacak. Her telden çalıyordur.Yok lan herkeste beklenmedik güçler çıkıyor.Mesela bana deselerki üç amiralden birisi Garp gibi yumruk atabiliyor Sakazukidir herhalde derdim.
İçlerinden birisi en iyi savunmaya sahip deseler Kuzan derdim
Kizaru için daha ofansif bir yön beklerdim.
O yüzden Saka'da kılıç ustası çıksa şaşırmam xd