Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar o arc'taki Zoro'nun rakiplerinden daha güçlüydüler zaten. Yine bir şeyleri kaçırmışsın.:(
Enel de vardı.Ezilebilecek rakipse Zoro ezer Luffy alacak diye bir şart yok.Hody kepaze oldu yeni formla geldi.Haplanıp yeni formla gelmese Zoro o arcta başka rakiple dövüşmeyecekti işte.Saturn o rakiplerden değildir o ayrı mevzu.
 
Ne tarafa doğru gülüyoruz? Kaidoya doğru düzgün hasar veremeyen luffy, kaidoya yara bırakan zoro. Luffy nikasız zoroyu sittin sene alamaz. Sıfır. Zoro kesti mi yarıp geçiyor. King gibi hayvanın koka kaplı kılıcını, kanadıyla, ejder aleviyle beraber kesti geçti. Adam gitti apooya tek attı. Kılıç bitiriciliği anormal yüksek. Adam kinge 3 attı. Luffy king kadar sağlam bir vücuda sahip değil. Taş çatlasın 2 kesiş.
Kaido'dan Zoro'ta jilet kesiği tepkisi. He yarıp geçti he. O yüzden Zoro ayağını yerden bile kesemedim diye ağlıyordu.:D
 
Bu spoilerı görünce bende ampul yandı @sensey Bu bölüm flashback girecek.Kizaru’nun gizemli geçmişi. Sakazuki : Filo amirali sen olmalısın Borsalino sen benden daha güçlü ve eskisin. Kizaru : ( Mihawk gibi ) Filo amirali olmakla ilgilenmiyorum sadece işimi yapmak istiyorum. Sakazuki : Pekala o zaman Kuzan ile benim dövüşmem gerekecek.
Sakazuki kuzanla dövüşmekten kaçmaya çalışmış diye yorumladım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık