Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızaru'dan uyanış görmesek bile meyvesinin özel bir kaç numarası çıkacaktır, çevredeki ışık kesilmediği sürece kendini yenileyebilmek vb.

Lufi'ye gelince güneş enerjisini kullanarak elektriksel saldırılar bile yapabilir, kafasından lazerle delinse bile yenilenme yapabilir, fiziksel olarak seride lufi ile eşleşebilecek bir karakter yok zaten, kizaruyu ciddi bir vuruşta saf dışı bırakabilir, maalesef durum bu.
 
Her arc başka birini tavlıyor zampara. Bu arcın Sanji vurgunu da belli oldu :) Mükemmel eşleşme aslında. Sanji pişirsin bonney yesin
 
Bu tepkiyi Usopp veya Nami verseydi eğer benim açımdan hiçbir sıkıntı yoktu da maalesef tepkiyi Luffy gibi serinin en güçlü birkaç karakterinden birisi verince işte büyük sıkıntı oldu.

Luffy o tepkiyi Kizaru’ya veriyorsa eğer benim gözümde Oda, Luffy’i yerin dibine sokmuş olur.Çünkü Luffy şuanda serinin en güçlü birkaç kişisinden birisi.

Luffy, Kaido karşısında bile o tepkiyi vermemiş bir karakter.Yanış anlaşılmasın Kizaru elbette çok güçlü bir karakter ama Luffy’nin bu tepkisi çok abartılı.

O zaman Luffy, Im’i gördüğünde kalp krizi mi geçirecek?
Donuna da edebilir bilemiyorum. Bunu odaya soracaksınız.

Ben de açıkçası böyle bir saçmalık beklemiyordum ama oldu!

 
Oda bizim amiral algımızla oynuyor. Şimdi MF'deki haliyle Marco'yu amirale yakın bir seviye görmek makuldü.
Sonra Dof hem Aokiji'ye hem Fuji'ye posta koyup durdu. Biz de baya bir şansı var sandık. Hatta amirallere bu tavrı takınırken Kaido'dan hayvan gibi çekiniyordu.
Sonra G4'e yamuldu. Hatta bu yüzden Dof'tan şüpheye düşmek yerine G4'e yükselen de çoktu. @Alpamis Yonkou indirecek güç diyordu G4'e.
Sonra Sabo ve ekibinin iki amirale karşı başarısı geldi.
Üstüne Aramaki denen süt oğlanının haki salınmasına verdiği tepki.
Resmen son 10 bölüme kadar ne düşüneceğimizi bilemedik. Bir tek Chinjao'nun Yonkou ve amiralleri aynı kefeye koyuşu vardı.
Amiral lobisi kusura bakmasın. Oda ağam bizimle eğleniirdi bu vakte kadar.
Oda, bazen ne çizdiğini unutuyor. Normal şartlarda Yonkou oluşumuna karşılık Donanma ve Shichibukai oluşumu var.

Donanmanın elinde en az yüz bin kişilik donanma erleri, koramiraller ve amiraller var.

Shichibukai'lerin kendileri bile çok güçlüyken ellerinde güçlü tayfaları var ve hepsi donanmanın emrinde.

Yonkou'lar ise her biri yüksek seviye güç olsalarda asla ittifak yapacak kimseler değil. Kaido ve Big Mom'un ittifakını burada ayrı tutuyorum çünkü onların geçmişte birlikte oldukları zamanlar vardı bu yüzden onlar istisna. Buradan baktığımız zaman Yonkou'ların ağırlığı ortaya çıkıyor.

Amiraller ile Yonkou'lar arasında büyük güç farkı var. Tabi bu her Yonkou ile amiral arasında aynı şekilde büyük bir güç farkı olmayabiliyor. Yine de en zayıf Yonkou'nun bile (Buggy'yi saymıyorum) amirallerden daha güçlü olduğu barizdir.

WB vs Akainu karşılaşmasına Akainu diyen çıkmaz, çıkarsa seriyi okumayı bıraksın. Herif o hasta haliyle bile onca mücadele içinde Akainu'yla kapıştı. Teke tek kapışsınlar herhangi bir müdahale olmasın WB ezer geçer. Prime zamanını söylemiyorum bile. Aynısı Shanks ve Kaido içinde geçerli. Kaido'yu teke tekte alabilecek hiçbir amiral yoktur. Bunu Oda bize şöyle anlatmıştı; "Teke tekse Kaido kazanır."
Zaten Onigashima savaşında verdiği mücadeleyle de bunu gösterdi. Big Mom'u harcamış olsa da onun da ne kadar yüksek seviye fiziksel gücü, Haki'si ve sağlam bir meyve gücü olduğunu gösterdi.

Fakat donanma amirallerinden böyle bir güç görmedik. Tek şahit olduğumuz şey meyve güçleriydi. Yonkou'lar daha ziyade Haki ağırlıklı, amiraller ise meyve ağırlıklı dövüştüler bu zamana kadar.

Doflamingo'nun amiralleri iplememesi hatta Fujitora'yı, Dressrosa mücadelesi sonrası öldürmekten bahsetmesi ama Law'ın Kaido ile tehditine karşı soğuk terler dökmesi bile Yonkou ile amiral arasındaki farkı anlatmak açısından oldukça yeterli.

Chinjao örneği çok da önemli değil. Herif Garp'tan yediği ayar sonrası dünyaya küsüyor. Garp koramiral ve amirallerden aşağı bir rütbe olduğu için amirallerin daha güçlü olduğunu düşünüp Yonkou'lara denk olduğunu düşünmüş olabilir. Fakat durum bundan çok farklı. Yonkou'lar onlarca yıldır denizlere hükmediyor ve donanma yerlerini bildiği halde bile onlara karışma cüretinde bulunamıyor. Hadi Shanks özel bir soydan olduğu için onu es geçiyorsunuz tamam, hadi Big Mom ile özel bir anlaşmanız var ve onun yaptıklarına ses çıkarmıyorsunuz tamam ona da eyvallah. Kaido'ya niye ses etmiyorsunuz? Dünya Hükümeti için Wano özel bir ada orayı işgal etmek istiyorsunuz. Amiralleri Yonkou'lara denk gören arkadaşlara soralım, Dünya Hükümeti niye Wano'yu işgal etmek için amiral göndermiyor? Sadece Wano'nun konumu dolayısıyla mı çekiniyorlar. Ryokugyu halbuki tek başına çok rahat adaya ayak basabildi fakat onunda dediği gibi Kaido caydırıcı bir güç o yüzden adaya ayak basamıyorlardı.

Egghead'de Kizaru'nun akıbetini bir görelim ondan sonra konuşacak malzeme bol bol çıkacaktır.

Çok uzakta değil bir iki arc sonunda Sanji, Zoro bile amiral tokatlayacak seviye olacaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık