Şu ara şöyle takılıyorUlan bölümün en sonunda böyle bir panel çizilir mi be Oda. @sensey in yasakani no magataması isabet etmesin diye konuya girmiyorum kaç gündür. Haftaya gerçek açıklandığında buralarda olacağız.
Kizaru reis şimdiden üstteki laba geçti. Sonraki bölüm 3 metrelik bir giga chad Luffy'ye yukarıdan bakıp o soruyu soracak.Ulan bölümün en sonunda böyle bir panel çizilir mi be Oda. @sensey in yasakani no magataması isabet etmesin diye konuya girmiyorum kaç gündür. Haftaya gerçek açıklandığında buralarda olacağız.
Usta bak bunun daha Saturn'ü var, adaya yanaşan Karasakal Korsanları gemisindeki sürpriz transfer var. Luffy en son çocukken gördüğü Shanks'ı bile uzaktan tanır gibi oldu Wano'da. Eşşek kadar adamken Kizaru ile kaç kere karşılaştı. Yapma etme azalt şu gazı. Oda yem atıyor...Kizaru reis şimdiden üstteki laba geçti. Sonraki bölüm 3 metrelik bir giga chad Luffy'ye yukarıdan bakıp o soruyu soracak.
Yeni bölüm çıkana kadar OP sayfalarının özeti bu dostum.Usta bak bunun daha Saturn'ü var, adaya yanaşan Karasakal Korsanları gemisindeki sürpriz transfer var. Luffy en son çocukken gördüğü Shanks'ı bile uzaktan tanır gibi oldu Wano'da. Eşşek kadar adamken Kizaru ile kaç kere karşılaştı. Yapma etme azalt şu gazı. Oda yem atıyor...