Cidden çok bambaşka bir olay çıkacak gibi.
Luffy "yerin altından ışık geliyor" diyor ve yere bakarak korkuyor. O esnada Kizaru ise şişko çocukla muhabbet/kavga derdinde.
Belli ki farklı bir şey. Tabi resmi çeviri çıksın o zaman anlarız.
Cidden çok bambaşka bir olay çıkacak gibi.
Luffy "yerin altından ışık geliyor" diyor ve yere bakarak korkuyor. O esnada Kizaru ise şişko çocukla muhabbet/kavga derdinde.
Geç geldim de tüm sayfaları okuyamadım. Tebrik ediyorum Kf ter uzmanlarını. Yalnız Nika reyize haksızlık yapanlar olmuş galiba Nika reyiz olsa gülerdi. Luffy'nin korkusuz sahneleri Nika'nın eseriymiş hep.Ikındığı a kadar ölçüldü ne teri
Normalde ter ölçümlerini @Alpamis yapıyordu ama bu sefer kötü denk geldi.Luffy'nin ter ölçümü yapıldı mı?
Bunlar yüksek bir yerde. Deniz kıyısında değil. Alt katta Kizaru Sentomaru-kun ile dövüşüyor. Olay basit.
Luffyler denizdeyken ağaç/robot vs etrafındaki her şey titremeye başlıyor.
Bu gelen şey ne ise Dragon Ball gibi animelerde güç açığa çıakrınca varlığı ile etrafı titretebilen bir şey muhtemelen.
Ve o esnada ağaçların üstü bildiği parlıyor, ışık denizin içinden geliyor.
Kizaru ise adada Sentomaru ile savaşıyor.
İhtimaller:
- Kizaru uyanış açtı ve tüm adayı etkiliyor.
- Başka biri.
Ter(e)ciye ter(e) satılmış. Olmadı.Normalde ter ölçümlerini @Alpamis yapıyordu ama bu sefer kötü denk geldi.
Luffy eften püften şeylere panik yapan bir karakter. Bugüne kadar böyle bir tepki verdiğini hatırlamıyorum. Oda'nın halt etmesinden başka bir şey değil. Mevzunun ilerlemesiyle o görüntünün ehemmiyeti de kalmayacak çünkü Luffy beklenen gibi mücadele edecek ama işte ara olacak ya okuyucuya merak pompalıyor herif.Geç geldim de tüm sayfaları okuyamadım. Tebrik ediyorum Kf ter uzmanlarını. Yalnız Nika reyize haksızlık yapanlar olmuş galiba Nika reyiz olsa gülerdi. Luffy'nin korkusuz sahneleri Nika'nın eseriymiş hep.
O ter bir kere döküldü. İntikam alınacak. Luffy'nin terini yerde koymayacağız.Luffy eften püften şeylere panik yapan bir karakter. Bugüne kadar böyle bir tepki verdiğini hatırlamıyorum. Oda'nın halt etmesinden başka bir şey değil. Mevzunun ilerlemesiyle o görüntünün ehemmiyeti de kalmayacak çünkü Luffy beklenen gibi mücadele edecek ama işte ara olacak ya okuyucuya merak pompalıyor herif.
Luffy'nin panelindeki ışık huzmeleri Partıltı Meyvesi'nden çıkanlara benziyor.
Luffy'nin sağındaki panelde ağaçlar da titriyor. Kizaru aşağıda adayı dağıtıyor demek ki. Üstte bile titreme oluşmuş.Luffy'nin panelindeki ışık huzmeleri Partıltı Meyvesi'nden çıkanlara benziyor.