Kid ile Law'ın her gün amiral dövdüğünü bilmiyordumÖnce amiral gelince donuna sıçmamayı öğrensin. Sonra birilerini yener.
Kid ile Law'ın her gün amiral dövdüğünü bilmiyordumÖnce amiral gelince donuna sıçmamayı öğrensin. Sonra birilerini yener.
Amiralden korktuğunu kabul ettin galiba. O adam 3 amirali üst üste koyacak Kaidou Başgan’dan korkmadı, kizaru maymunu kim?Kid ile Law'ın her gün amiral dövdüğünü bilmiyordum
Ne Teach ile alakalı bir şey var, ne farklı bir konu. Bölümde sadece kizaru iniyor adaya başka biri yok.Bence amiralden dolayı sıçmadı. Amiralden dolayı sıçsaydı, daha önce de sıçtığı sahneleri bol bol görürdük. Goroseiden veya Teach’ten dolayı tırstı.
Eyvallah sağolasın, luffy ancak kötürüm dejavantajlı karakterleri yener, ya da içinden oradan buradan güç çıkartır. Şu ana kadar engelli olmayan kimseyi yenemedi.Kardeş kendine iyi bak. Yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman.
Rogerı da çok övmeyelim. Konu Linlin olunca dümeni 180 derece kıran birisi çünkü.Nerede oğlum 2-3 amiral yollayın diyen Roger, nerede kaba etinden terleyen Nika? Joyboy değilim diye üzülüyordun Roger, iyi ki değilmişsin.
Bölüm adı Kizaru iken bence Kizaru'dur. Ha değilse Satürn olması gerekir.Bence amiralden dolayı sıçmadı. Amiralden dolayı sıçsaydı, daha önce de sıçtığı sahneleri bol bol görürdük. Goroseiden veya Teach’ten dolayı tırstı.
O kontenjanı Chopper doldurdu. Kadro açılmasını beklemeli.Oden, WB ye doğru koştuğunda WB bu tarz bir tepki vermişti sonra dayağı yiyince WB'nin adamı oldu. Kizaru tayfaya...
Wb'nin tepkisiyle bunun hiçbir alakası yok. Herkes ona benzetiyor ama ben hiç alaka kuramadım.Oden, WB ye doğru koştuğunda WB bu tarz bir tepki vermişti sonra dayağı yiyince WB'nin adamı oldu. Kizaru tayfaya...