Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkou'ları önemseyen kalmadı. Oda yonkou'ları lavın içinde öldürdü. Artık sona en güçlüler amiraller kaldı.
Yonkoların lavda ölmediğini herkes bal gibi biliyor. Büyük ihtimalle sen de yaşadıklarını düşünüyorsundur ama Oda aksini gösterene kadar yonkolara buradan vurmak mübah tabii. :D
 
İmparator yaptığın adam bir amiral parçası geldi diye kuşku duyuyorsa seri de bir saçmalık ya da sıvama vardır. Kizaru kim ya ? Luffy elini bile kirletmemeli, Zoro şamarlayıp geçmeli.
Öyle olacak zaten, Kizaru'dan korkacak değildir. En fazla Kizaru'yla Shabondy'ye karşılaştıkları için o zamanki Haki'yi hatırlatmıştır bu yüzden yüzünde bir ter gözükmüştür. Şişirilecek bir durum yoktur. Luffy havada karada tokatlar. Artık geçti o zamanlar. Şu andaki tek sıkıntı Luffy'nin tarafında Stussy, Bonney ve Sentomaru'yla birlikte 12 kişi olması karşıdaysa Jay Garcia, Kizaru, Lucci, Kaku ve dokuz koramiral ve 30 bin kişilik denizci ekibi var.

Galiba eşleşmeler de birebir olacak. Pacifista'lar, 30 bin kişilik orduyla mücadele edecektir. Savaşın ortalarında muhtemelen bizim filo gelecek.

Luffy vs Kizaru sonra Jay Garcia
Zoro vs Kizaru
Sanji vs Lucci
Stussy vs Kaku

Geri kalan koramirallerde tayfanın geri kalanıyla yüzleşir.
 
Aslında Elbaf'a gidecek olan Luffgil de dayak yerse ve Bepo da dümeni oraya kırarsa değişik bir başlangıç olabilir.
Luffy o ikisinin yaşadığı hezimeti yaşamayacak. Kid ve Law, Luffy'nin çok fazla gerisinde. Tayfaları arasında bile büyük bir siklet farkı var. Kid'in en güçlü adamı Killer, Yamato'yu da sayarsak bizim tayfanın dördüncü en güçlü adamı Jinbe'den bile zayıf. Law'ın en güçlü adamı da bizim tayfanın en güçlü onuncu adamına denk gelir belki.

Bizim tayfa Egghead de ödüllerinin şu anda olan ödüllerinden çok daha fazla olduğunu gösterecekler. Hatta Chopper'in ödülünün fırlayacağı arc da burası olabilir. Çünkü denizciler bizzat Chopper'in gücüne tanıklık edecekler.
 
Kizaru lazer atsa, Nika ayna oluşturur geri gönderir. Bunu absürt de bulamayız artık. Yeri hasır gibi kaldırıp Boro breath'i geri dönderebiliyorsan artık her şey mümkün. Kizaru ne yapabilir ki? Lazerle delinerek kaybeden bir Nika hayal bile edilemez. Yok öyle bir dünya.
 
Ben kesin bir vs tahmin edemiyorum. Arc sonunda yukarıdaki 7 kişi bir olup Gorosei'ye bile dalabilir. Oda bu arc ne isterse çizecek, diğer arclar gibi düşecekler net değil bence.
Dünyayı sarsacak olay donanmanın lehine sonuçlanmayacak. Zaten bu karşılaşmalarda kesin galibiyetler olmayabilir. Ya da savaşın ortasında çok ciddi bir olay olur bizimkiler oradan kurtulmayı başarır. Her halükarda bizimkilerin lehine sonuçlanacak.

Fakat şu konuyu artık bir netleştirelim. Luffy'nin Gear 5 modunda ortaya çıkan güç serinin şu anda zirvesi. Yani ne Xebec, ne Roger, ne WB, ne Garp, ne Kaido, ne Shanks o seviyede değiller. Amirallerin içinde Luffy'yi biraz bile zorlayacak adam olduğunu düşünmüyorum. Luffy'nin seri içinde zorlanacağı artık iki rakip var. Biri İmu, diğeri de Teach. Belki Akainu'ya Haoshoku Haki verirse bir de Akainu olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık