Luffy'e dayak yedirtip 3ünü bir arada Elbaf'ta buluşturan @Skywalker ben karışmam.Luffy, Law ile Kid'i bir döver kardeş.
Luffy'e dayak yedirtip 3ünü bir arada Elbaf'ta buluşturan @Skywalker ben karışmam.Luffy, Law ile Kid'i bir döver kardeş.
Aramakiden pay biçersek kafasına darbe alınca bayılan herşeyi unutan bm var akayaza samuraylarini öldüremeyen kaido var magellandan tek yiyen karasakal var bunun dışında her türlü saldırısına rağmen amiral yıkamayan wb var.Shanks’ın saldığı hakiyle ödü b.kuna karıştı Aramaki’nin daha görmediği bir yerden bile dövüşmeye maçası yemeden adayı terketti
WB yarı ölü haliyle yarıktan içeri düştüğü halde devam etseydi Akainu’nun helvasını yiyor olacaktık var birde WB’nin genç halini düşün
Kaido’ya tüm ada dalmışken o halde bile oraya gelmeye çekinen bir Aramaki gerçeği varken ki Kaido’nun işi bitince geldi ona babaannemde gelir
Diri bir yonko amiralin içinden geçer
Düzeltme amacıyla söylüyorum. Garp hiçbir zaman amiral olmadı. Çünkü amiral olmasını istediler ama o ise bu teklifi hep reddetti. Ama amiral gücünde idi. Rahmetliyi saygıyla anıyoruz şimdiEn güçlü karakterlerinden. Garp da çağında öyleydi, o da Amiraldi. Sengoku da öyleydi, o da Amiraldi.
Her şey kontrol altında. Trollüğün mucidi diyoruz, Nika diyoruz, daha ne diyelim “Uuuu Siz amiraller ne kadar korkutucusunuz öyle xd” diyerek Kizaru’ya kendi ilacından tattıracak, onun hazırlığı bunlar hep