Dracule Mihawk 10 Ağu 2023 #31 Satürndür umarım. Muhtemelen mangada kim olduğunu siluet olarak görürüz.
kadir †. 10 Ağu 2023 #32 10 IQ, sümüklü, ağzının suyu akan devler geliyor. - Bizimkilerin Elbaf'a kaçmayı planladığını öğreniyoruz.
10 IQ, sümüklü, ağzının suyu akan devler geliyor. - Bizimkilerin Elbaf'a kaçmayı planladığını öğreniyoruz.
ımmaru 10 Ağu 2023 #33 Bu kişi belki egghead'ın ilk bölümlerinde vegapunk'un den den mushiyle konuşup yardım istediği kişidir.
Bu kişi belki egghead'ın ilk bölümlerinde vegapunk'un den den mushiyle konuşup yardım istediği kişidir.
Marco 10 Ağu 2023 #34 Adamlar kaç bölümdür karşılaşacaklar diye bekliyoruz daha yeni Kizaru’nun varlığını hissetti
Huzunmoria303 10 Ağu 2023 #37 odayı tanıdıysam az biraz elbafa gideceklerse linlin ölmediyse yüzde yüz oraya gelir birde orda rezil eder.
odayı tanıdıysam az biraz elbafa gideceklerse linlin ölmediyse yüzde yüz oraya gelir birde orda rezil eder.
Silver 10 Ağu 2023 #38 Kenshiro dedi ki: Elbafa gidiyoruz sonunda. Güzel. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
İtachi_27 10 Ağu 2023 #39 Kizaru'dan geldiğini düşünmüyorum o yüksek Haki'nin. Zaten bölümün başında adaya çıkmış, Luffy ise bölümün sonunda adaya güçlü birinin geldiğini görüyor. Muhtemelen Karasakal Korsanları'ndan Teach ya da Kuzan'dır.
Kizaru'dan geldiğini düşünmüyorum o yüksek Haki'nin. Zaten bölümün başında adaya çıkmış, Luffy ise bölümün sonunda adaya güçlü birinin geldiğini görüyor. Muhtemelen Karasakal Korsanları'ndan Teach ya da Kuzan'dır.
İtachi_27 10 Ağu 2023 #40 Lucci>Kizaru kesinleşti mi? Sentomaru'nun, Ashigara Dokkoi tekniğine rağmen Lucci delip geçmişti. Kizaru'nun saldırısını ise geri püskürtebilmiş.
Lucci>Kizaru kesinleşti mi? Sentomaru'nun, Ashigara Dokkoi tekniğine rağmen Lucci delip geçmişti. Kizaru'nun saldırısını ise geri püskürtebilmiş.