Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadim değilse ancak im samanın kendisi olması lazım artık yuh. Satürn oradayken başka korsan, amiral falan güçlü diye hissedilmemeli. Ayrıca spo ne kadar güvenilir bilmiyorum ama daha önceki bölümde içeri giriş çıkış tamamen kapalı, kalkan tam güç devrede gibi bişey denmişti. Heralde im tek atış hakkını lulusiaya kullanınca buraya o dev şapkayı fırlatmak zorunda kaldı. Luffy de onu hissediyor büyük bir hasır şapka yaklaşıyor diye. Püf.
 
S snake is in love with Luffy and she unpetrified franky
Eğer ki Seraphim’ler yapıldıkları karakterlerin sadece güçlerini değil aynı zamanda duygusal yönlerini de alıyorsa bu iş çok garipleşir.


Seraphim’lerden S-Bear, S-Shark ve S-Snake o zaman garanti bizim taraftadır diyebiliriz.Yani müttefiğimiz bu Seraphim’ler.

S-Hawk ile Seraphim Crocodile’ın ise bizim tarafta olma ihtimali var.Ama bu ikisi garanti bizim taraftadır diyemiyorum.
 
Son düzenleme:
Kimse eskisi kadar takip etmiyordur muhtemelen. Hikaye ilerlesin diye bekliyoruz işte
Hiç istediğim gibi bölümler gelmiyor çok bilmiş başladığından beri. Lucci Nika ile savaşır dedim kanka oldular, Kid yoluna devam eder dedim adamı yok ettiler, Law Ölür Teach Ölümsüz olur dedim Bepo Law'ı kaçırdı, Garp Arı Kovanı'nda şow yapacak dedim inanılmaz vasattı... Bölüm çıksa ne olur çıkmasa ne olu :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık