Croco çöl kumunda Türk kahvesini iyi yapıyor , Kizaru'nun olay dümdüz çay yani ne istediğine bağlı olarak değişir.Crocoboy mu Kizaruboy mu?
Croco çöl kumunda Türk kahvesini iyi yapıyor , Kizaru'nun olay dümdüz çay yani ne istediğine bağlı olarak değişir.Crocoboy mu Kizaruboy mu?
valla ya baydı dedikleri gibi her hafta ara her spoilerde kizaru geliyo gelmekte gelecek görüldü geldi.Artık şu vsler başlasa. İyice sıkmaya başladı.
Saturn ada içinde değil Luffy ada içinden bahsediyor. Yoksası saçma olur Saturn varken Kizaru nedirLuffy'nin sadece Kizaru'nun güçlü olduğuna dikkat çekmesini tuhaf buldum, bu 9 koramiral ve aziz Satürn için beklentilerimizi azaltmamız gerektiği anlamına mı geliyor?
Luffy'nin sadece Kizaru'nun güçlü olduğuna dikkat çekmesini tuhaf buldum, bu 9 koramiral ve aziz Satürn için beklentilerimizi azaltmamız gerektiği anlamına mı geliyor?
Sanmam dostum, bizim gibi objektif değiller.Amiraller hep kısıtlanıyormuş. Amiralciler, MF WB eleştirirken onun da kendini tuttuğunu göz önünde bulundurur mu acaba? @RedTeroR @Whitebear D