Luffy güçlü biri var dediyse Zoro yine adada kaybolmuştur.
Itachi yazmış bu konuda. Onun dışında Mw'de amiral seviyesi diyordu Kizaru için.Kim mesela ?
Bilmedikleri ortama koca bir orduyu sokmaları aptallık o zaman. Ne malum güçlü bir silahla toplu katliam yapmayacağı?Adam bütün dünyada aynı anda depremler yaratabilen, ada silebilen silahlar üretebiliyor, yonko komutanı gücünde robotlar üretebiliyor. 30k az bile kalmış, oraya Marineford kadar adam yığmaları gerekiyor normalde. Tahmin bile edemeyecekleri bir silah veya savunma sistemi üretmediği ne malum. Tedbirli gelmişler.
Lucci'nin saldırısı Sentomaru'yu deldi ama Kizaru'nun saldırısını bloklamış. Bende ilk başta Sentomaru'nun, Lucci'nin hızına yetişemediğini düşünmüştüm ama sonraki bölümde Ashigara Dokkoi yaptığı halde durduramadığını görünce şaşırmıştım. Bu bölümde Sentomaru en iyi silahlanmaya sahip olduğunu yine yinelemiş.Kizaru'nun gücüne vurgu yapılması hoşuma gitti. Bazıları da hâlâ Lucci ile kıyaslıyor.
HayallerLucci'nin saldırısı Sentomaru'yu deldi ama Kizaru'nun saldırısını bloklamış. Bende ilk başta Sentomaru'nun, Lucci'nin hızına yetişemediğini düşünmüştüm ama sonraki bölümde Ashigara Dokkoi yaptığı halde durduramadığını görünce şaşırmıştım. Bu bölümde Sentomaru en iyi silahlanmaya sahip olduğunu yine yinelemiş.
Kizaru önce Sentomaru'yu geçmeyi başarsın. Nika, üç beden büyük gelir.Hayaller
Kizaru vs Nika
Hayatlar
Kizaru vs Sentomaru
Bu olay burada biterse Amiralciler bir daha façayı düzeltemezler.
Ben zaten komik bulduğum için attım, varsa link gönder.