Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090: Kizaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 75 54.0%
  • Orta

    Kullanılan: 44 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 14.4%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wg yo büyük devletler gibi düşünün, iç sorunları ört bas etmek için her zaman dis bir düşman oluşturmak gerek Yonko sistemide bu dis düşman oluyor tabi diğer korsanlarda. Çünkü mevcut düzen çok kırılgan ayrıca Wg gibi oluşum bile tüm dünyaya tek başına hakim olamıyor.
 
Kaido akainuyu yeniyorsa Big Momda yener WB de yener Shanks de yener.Eski 4 lüde birinin teke tekde aldığını diğeride teke tekde alır her ne kadar wanoda sanki böyle değilmiş gibi gösterilsede şuana kadar gösterilen gerçek bu bana göre sonra içine limon sıkıldı o ayrı tabi.
 
Teach ve Aramaki iş birliği yapsa da Kızıl Ejder Shanks'ı indirse.
Tanrı vadisi olayı gibi Teach ve Aramaki denk gelip birlikte kızıl ejderi indirecekler. Zaten kızıl ejdere seni indireceğim diyen 3 kişi vardı: Teach, Kidd, Aramaki. Bunlardan kızıl olan Kidd'in elendiğini gördük. Şimdi ise kara meyveli Teach ve kara kılıç ustası Aramaki kaldı. Bu savaş siyah ve kızılın kapışması olacak. Kazanan Teach ve Aramaki olacak. Böylece kutsal ejderlerin de yenilebildiğini görecek dünya. Bunu gören Devrimciler ve Luffy iyice gaza gelecek. Olacak olan bu. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık