Ben de diyordum ki devon nedir. Bu cümlenle anladım.Sanji’yi çirkin kadınlar över, bunu defalarca gördük. O yüzden Bonney = Devon. Acı ama gerçek.
Ben de diyordum ki devon nedir. Bu cümlenle anladım.Sanji’yi çirkin kadınlar över, bunu defalarca gördük. O yüzden Bonney = Devon. Acı ama gerçek.
her sey rasyonel ve lucci icin pragmatist sekilde ilerledigi surece sorun yok. O buna ihanet etmis,bu onu oldurmus farketmiyor : )Lucci'nin hükümete ihanet etmesinin şokunu yaşamış bir @Empyrium görmek çok güzel olurdu.
"Luffy Senpai" dediği anda olay biter yani sendeher sey rasyonel ve lucci icin pragmatist sekilde ilerledigi surece sorun yok. O buna ihanet etmis,bu onu oldurmus farketmiyor : )
3 Nova en son toplandığında 2 Yonko düşmüştü tekrar toplanırsalar tekrar 2 Yonko düşürebilirler.Yani Law,Kid ve Luffy ittifakı tekrar olursa Karasakal ve Shanks’a sırası ile dalma ihtimalleri var.Neden bu 2 Yonko’ya dalıyorlar derseniz Shanks zaten Kid’in düşmanı Luffy’de Shanks’ın One Piece’i bulma planını öğrenirse çok rahat dalarlar.Karasakal ise Law’ın düşmanı Luffy ise Garp ve Ace nedeniyle Karasakal’ın düşmanı.Kid neden Karasakal’a dalsınki diye sorarsanız cevabım Karasakal’ın elinde tuttuğu Poneglifler nedeniyle tüm korsanlar açısından tehlike ek olarak hazır Law ve Luffy toplanmışken neden Yonko olma ihtimali varken Karasakal’a dalmasın?Tam bunun Devon olmasının ihtimali yok. Bonney aynı iştaha sahip ve pizzacı kendi gibi, bunu Devon nereden bilsin diyecektim ki... Luffy'nin bu ani değişikliğin sebebi ne demesi ufak bir şüpheye düşürmüyor değil.
Kuzeydoğu'yu gösteren pusulada tahmini Elbaf söylendi. Law'da Kuzeydoğu'nun yakınlarındaki Winner adasında Karasakalla dövüşmüştü. Bepo Kuzeydoğu rotasından devam ederse gerçekten de Elbaf'a gitmelerinin ihtimalini dahi vermek istemiyorum aslında neyse.... Ne yapak 3 nova aynı adada denk gelirse artık gelişecekler burada deriz.
Bencede tutarMerak ediyordum, acaba yıldırımı tutabilen Nika Kizaru'yu da tutabilir mi diye.
Bu bakışları Kizaru'ya yaptıysa, insan neyi tutacağı noktasında hayret ediyor.
Elbafta bir arada olmaları gelişim için olur dövüş beklemem. Kaldı ki Shanks ile Karasakal aynı ortamda dursa onlar birbirine dalar bize gerek kalmaz sjhjsh d.d3 Nova en son toplandığında 2 Yonko düşmüştü tekrar toplanırsalar tekrar 2 Yonko düşürebilirler.Yani Law,Kid ve Luffy ittifakı tekrar olursa Karasakal ve Shanks’a sırası ile dalma ihtimalleri var.Neden bu 2 Yonko’ya dalıyorlar derseniz Shanks zaten Kid’in düşmanı Luffy’de Shanks’ın One Piece’i bulma planını öğrenirse çok rahat dalarlar.Karasakal ise Law’ın düşmanı Luffy ise Garp ve Ace nedeniyle Karasakal’ın düşmanı.Kid neden Karasakal’a dalsınki diye sorarsanız cevabım Karasakal’ın elinde tuttuğu Poneglifler nedeniyle tüm korsanlar açısından tehlike ek olarak hazır Law ve Luffy toplanmışken neden Yonko olma ihtimali varken Karasakal’a dalmasın?
Aynı şekilde Shanks olayındaysa Law Yonko’luk ihtimali için ittifak ile haraket edebilir.