Köpeğine iki el ateş et. Kurtulursa sana döner mi? York'un planını ve hükümet desteklediğini öğrendi sonuçta.
Döner.
Cemal Süreya'nın şiiri gibidir bu olay.
Annesinden dayak yediği halde, yine anne diye ağlayan bir çocuktur aşk.
Köpeğine iki el ateş et. Kurtulursa sana döner mi? York'un planını ve hükümet desteklediğini öğrendi sonuçta.
BellamyKöpeğine iki el ateş et. Kurtulursa sana döner mi? York'un planını ve hükümet desteklediğini öğrendi sonuçta.
Anne çocuk ile sahip köpek arasındaki ilişki aynı değil ama.Döner.
Cemal Süreya'nın şiiri gibidir bu olay.
Annesinden dayak yediği halde, yine anne diye ağlayan bir çocuktur aşk.
Bellamy korsan. Korsanların saçma da olsa farklı bir onur anlayışları var ve bu damarları garip yerlerde ortaya çıkıyor.Bellamy
Aynı şey Lucci'de de olabilir. Onurum gururum deyip durabilir yine arkasında. Kesinlik vermiyorum. İhtimal dahilinde.Bellamy korsan. Korsanların saçma da olsa farklı bir onur anlayışları var ve bu damarları garip yerlerde ortaya çıkıyor.
Lucci tırt bir karakter. Devlet dese ki 5 yıl sonra bize düşman olacaksın kendini öldür o da der ki nasıl öldüreyim?Anne çocuk ile sahip köpek arasındaki ilişki aynı değil ama.
Aynı şey Lucci'de de olabilir. Onurum gururum deyip durabilir yine arkasında.
Coby'de gözden çıkarılmıştı. Shanks gelmese Aka pişirmişti. Bak Coby'e şimdi saf mı değişti? Hayır. Lucci içinde niye aynısı olmasın.
Lucci öldürme arzusuna meşruluk kazandırdığı için hükümetle birlikte. Bir noktada menfaatler uyuyor. Kesin döner demiyorum zaten Oda bu belli olmaz diyorum en kötüsünü ifade ediyorum yoksa tayfanın onu bilerek yanlış yönlendirmesi daha makul bir seçenek. Luffy de bilmiyordur gerçek planıLucci tırt bir karakter. Devlet dese ki 5 yıl sonra bize düşman olacaksın kendini öldür o da der ki nasıl öldüreyim?
Imparatorları yok etmek gibi bir derdi mi varmış denizcilerin?Yani şöyle, böyle. Tam da değil bence. 3 İmparatorları varsa Garp, Sengoku, Kong mf'yi korusun diğer üçlü imparatorları yok etsin sıra sıra
Tamam da ortada bir denge söz konusu bu dengenin olma sebebi isimlerin birebir karşılaması değil imparatorlar arasında bir ittifak olmamasıImparatorları yok etmek gibi bir derdi mi varmış denizcilerin?