Bi Run Piece daha görmek istemiyordum iyi oldu.Arc'ta ne kadar gereksiz olay varsa offpanel geçmiş. Bölüm bu açıdan fazla iyi.
Bi Run Piece daha görmek istemiyordum iyi oldu.Arc'ta ne kadar gereksiz olay varsa offpanel geçmiş. Bölüm bu açıdan fazla iyi.
Bir de Kuzan'ın Garp'ı dövdüğü gibi Sentomaru da Kizaru'yu dövüyormuş auuuuvvvvvGarp kuzan ve kizaru sentamaru hoca ogrenci ilişkilerine yonelik devam ediyor
Luffy ile dövüşmek olabilir.Kizaru'da Sanji ve Zoro ile mücadele eder bu durumda.Gorosei'nin rolü ne olacak ben onu merak ediyorum
benim gerceklerin,ruyalanma seviyesiLuffy gene herkesi peşine taktı. Dedik dayak yiyecek o ihtimal de gitti gibi. Şimdi lucci ve kizaru olur. Lucci dayak yer. Sonra zoro ve kizaru olur zoro yener. Böylece zoro > lucci onaylanmış olur.
Luffy mesih ya birleştirici falan. Bir olup seraphimleri indireckler lucci de tayfasına saldırmayacak. Serapların yaratıcısı durduramıyor dünyanın en zeki insanı falan fişman işte soda nın kurgusu böyle kanlı bıçaklı olduğun düşman ''adamı''oluyor...Ben olayı unuttum galiba bu lucci niye bizim tarafımızda lan
Cidden şuan nasıl bir motivasyonu var karşıda Gorosei var ama bizim tarafta mı olacak.Ben olayı unuttum galiba bu lucci niye bizim tarafımızda lan