Birkaç yorumda Garp'ın öldüğünü duydum. Doğru mu gerçeği söyleyin millet
Birkaç yorumda Garp'ın öldüğünü duydum. Doğru mu gerçeği söyleyin millet
Star warsta han soloyu carbona hapsettikleri gibi hapsettiler en son ,buzun içinde uykuya daldı bakalım gerisini biz de heyecanla bekliyoruz,ama kuzanla garp birleşip gemileri yumrukladıkları gibi karasakala iki yanağından atak yapıp karpız gibi kafasını patlatacaklar gibime geliyor.Birkaç yorumda Garp'ın öldüğünü duydum. Doğru mu gerçeği söyleyin millet
Durumu eğip bükenlere kulak asma. Öldü.Birkaç yorumda Garp'ın öldüğünü duydum. Doğru mu gerçeği söyleyin millet
1089. bölüm incelemem. Videoyu beğenip kanala abone olursanız çok sevinirim. Dünya hükümeti patates oldu
Enma da Zoro kadar uzundu (hatta bunun görselleri falan da var ama resim paylaşmayı bilmedigim için atamadım)ama Oda bir şekilde boyunu uydurup Zoro'ya vermisti.Kitetsu, Ethan'da olan değil mi? Zoro'nun kullanması isteniyor ve bekleniyor ya nasıl olacak. Zoro kılıçlarını belinde taşıyan ve 3 kılıç stili olan bir adam. Nedense bu bölüm ilgimi çekti. Ethan, Kitetsu'yu ya elinde ya da omuzunda taşıyor sürekli. Aynı Law gibi. Belli ki kılıç boyu Zoro'nun boyu kadar var.
O boyutlara takılma. Tutan kişinin boyuna göre ayarlanıyor kılıçlar. Oden de devasaydı, onun kılıcını Zoro kullanıyor, boyu kadar da değil.Kitetsu, Ethan'da olan değil mi? Zoro'nun kullanması isteniyor ve bekleniyor ya nasıl olacak. Zoro kılıçlarını belinde taşıyan ve 3 kılıç stili olan bir adam. Nedense bu bölüm ilgimi çekti. Ethan, Kitetsu'yu ya elinde ya da omuzunda taşıyor sürekli. Aynı Law gibi. Belli ki kılıç boyu Zoro'nun boyu kadar var.
Enma da Zoro kadar uzundu (hatta bunun görselleri falan da var ama resim paylaşmayı bilmedigim için atamadım)ama Oda bir şekilde boyunu uydurup Zoro'ya vermisti.
Doğru, Oden'i unutmuşum. O da belinde taşıdığı için çıkmış olmalı aklımdan.O boyutlara takılma. Tutan kişinin boyuna göre ayarlanıyor kılıçlar. Oden de devasaydı, onun kılıcını Zoro kullanıyor, boyu kadar da değil.
Beğenmene sevindin
Luffy, şu goroseile yüz yüze gelir mi acaba.
Sanırım ileride bunu duyarsa E.Oda, bizlere kılıçların ruhundan daha da çok bahsedilip onların kendilerini (uzunluklarını) bedenlerine göre ayarlayabilme gibi bir gücü söyleyebilir Eoda. Bu şekilde hatasını fark etmeyip sonradan uydurduğu bu kılıfla, hayranlarına bilmiyordum dememek için.Kitetsu, Ethan'da olan değil mi? Zoro'nun kullanması isteniyor ve bekleniyor ya nasıl olacak. Zoro kılıçlarını belinde taşıyan ve 3 kılıç stili olan bir adam. Nedense bu bölüm ilgimi çekti. Ethan, Kitetsu'yu ya elinde ya da omuzunda taşıyor sürekli. Aynı Law gibi. Belli ki kılıç boyu Zoro'nun boyu kadar var.