Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089: Kuşatma Altında

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 94 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 38 25.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 12.0%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohara'da ki arkeologları kömür yaparken adam sinirlenip dünyanın düzeninin değişmesine karar verip Devrim ordusunu kurmuş. Garp o ara o öyle mi yapmışız deyip piskevüt yiyormuş. Maalesef Garp güç olarak zirvededir ama adam madam değildir.

Onun bahsettiği zamanda gelip çattı zaten 3-5 aya fanı olursunuz. :D
Garp bile dragondan daha fazla devrime katkı yapmıştır. Hiç değilse asıl devrimi yapacak adama katkısı olmuş.

Üç beş aya adam olup birkaç iş yaparsa olsa olsa hepten de çöp değilmiş en azından işe yaradı deriz en fazla. 20 yılda fisher tigerın yaptığına benzer bir aksiyonu yok, yangından kaçmış üç beş adama gelin ortam kuralım diye caka satmak dışında bir iş yapmış da değil. He yapmışsa da görünende bir şey yok şu ana kadar.
Sabo üç beş kere gözüktü herifin dalmadığı mevzu kalmadı bu hala kamabakkada saboya atarlanıyor, oğlun diye lafa girene onu bırak da robinden haber ver diye içleniyor. Ne söylense ilk defa duymuş gibi bir şaşırmalar kaşınmalar.

Serinin batırmaması için bu kadar boş şişirme olmasın, bir iadei itibar olsun istiyorum açıkçası ama şimdiye dek pek umut yok. Zaten olsaydı da bilhassa hayırsız baba müsvettelerini pek sevmem, yine fanı manı olmam yani canını sıkma ceza ritimlim 😌
 
Luffy meyvesi ile kizaruyu ışın ışın meyvesinden lastiğe cevirse ne gülerim :D artık bi aksiyon bekliyorum yıllardır luffy tamam güldüren karakter yaptı oda ewy da bellaym dışında luffy sinirlenip kime tek attı ?
G5 açmışın hala lucci muccciye tek attırmıyor oda !!! Eminim lucci kaidonun karşısında olsa ilk karşılaşmada tek yerdi.
Hala kaçmaktan bahsediyor luffy ula yonkousun sen yarın korsanlar kralı olacak hala kaçalım diyor illa birinin canı yanması veya ölüm anımı olması gerekiyor dellenmesi için oda biraz ciddi yapmadı gitti şu luffyi en son tayfa 2 yıl ayrı kalmışlardı buluştuklarında zoro luffy bağırmıştı artık ciddi ol yeni dünyadayız diye luffy de peki demişti o kadar.
Gorosei gelen adamla karşılaşsa biraz ne bileyim kizaruyu madara etse. Shanks amirelleri hakisi ile titretiyor yüzlerinde terler akıtıyor hakkını veriyor. Neyse içimi döktüm bunlar olsun bee :D
 
benim bu bölümden anladığım, kizaru'da fatihin hakisi olmadığı. eğer satürn acayip derecede güçlü değilse bizimkiler rahat kazanırmış ama ana karakterlerin, canavar korsanlarına mensup olan 30 bin(?) korsanı öldürmesiyle 30 bin denizci askerini öldürmesi, one piece evreninde yaşayanlar ve hatta okuyucular için bambaşka anlamlara geldiğinden her türlü kaçar bizimkiler. sağlık olsun.
 
Kitetsu, Ethan'da olan değil mi? Zoro'nun kullanması isteniyor ve bekleniyor ya nasıl olacak. Zoro kılıçlarını belinde taşıyan ve 3 kılıç stili olan bir adam. Nedense bu bölüm ilgimi çekti. Ethan, Kitetsu'yu ya elinde ya da omuzunda taşıyor sürekli. Aynı Law gibi. Belli ki kılıç boyu Zoro'nun boyu kadar var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık