Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089: Kuşatma Altında

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 94 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 38 25.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 12.0%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bizimkiler kizaru ile uğraşırken Bb tayfasının robini kaçırma ihtimali de var. Luffy buradan sağlam çıkıp Arıkovanı adasına çıkarma yapıp robini ve Garp’ı oradan alacak senaryosu aklımı çeliyor.
Robin degil de Vega’yi kacirmak istiyor olabilirler bence. Ellerinde Pudding var zaten Robin’le ayni isi yapma potansiyeline sahip olan. Vega’yi kacirip antik silahlari calistirmasi icin zorlayabilirler ama. He Pudding’i denemislerdir yapamamistir ondan umidi kesmislerdir durumu olduysa eger o baska hikaye :D
 
Denizciler bozguna uğrayacak
Saturn ölecek
Tayfa yakalanacak ya da bir kısmı yakalanacak
Tayfa bombardıman altında kalıp bir katakulli ile kaçacak millet bizimkiler öldü sanacak

Aklıma başka senaryo gelmedi. BB'nin ekip Robin'i kaçırsa ne kaçırmasa ne dünyanın kalanı için. Manşet olacak dünyayı sarsacak olay ne olacak acaba
 
Yakında olacak olan senaryolar, Luffy vs BB (Off Panel sonucu) Luffy kazandı, Luffy + BB vs hükümet (Off Panel sonucu) Luffy kazandı. Savaş içerikleri de off panel. Luff vs Buggy (Off Panel sonucu) Luffy, galip One Piece bulunacak ve One Piece bitecek ama Off panel. Artık uzaydaki yaratıklarla savaş başlayacak Off Panel. One Piece ile diğer dünya canavarları ile savaş başlayacak ama Off panel. Sonrasında ne mi olacak??? E.Oda belki ölecek ama Off Panel😁😁
 
Asıl bu bölüm nasıl elinde gazeteyle poz kesen Croc olmaz. Beş seneyi bir çıkıp elinde gazete ile geziyordu. Şimdi Buggy e hizmet keyfi…. Hey gidi Croc hey :oleyo:
 
Lulusia'daki delik ve tüm denizleri etkilemesi 2 seyi aklima getirdi. Film z'de zephyr patlama ile adalari etkilemek istiyordu digeri de all blue. Tek bir ada bu etkiyi yapiyorsa tüm denizlerin birlesme teorisi gayet olabilir geliyor. Sanji'nin hayali en son gerçeklesicek sey gibi. Hükümetin yenilmesi ve red line parçalanmasi ile mümkün geliyor kulaga.

Tayfadan birinin inecegini sanmiyorum ancak ada veya çakma vegapunklara birseyler olabilir. Bu vs. sonucunda denizciler kestaneyi iyi çizdiricek ancak Morgans'a bagli biraz girecegi habere göre etki yapar.

Diger taraftan beles gel seni kurtarayim saçma. Madem öyle tayfanin vegapunk'tan sonunda kadar faydalanmasi lazim. Özellikle usopp. Çok ezik kaldi. Saglam bir silah olabilir mesela. Franky malum en uygun kisi. Ucundan nami, ve digerlerine de etki edecek birseyler gelebilir. En azindan vegapunk için tayfaya birseyler vermesi beklenir. Olmaz ise kes dilini gitsin eski hükümet köpegini. Yaptiklari anca hükümete yaradi.
 
Hatırladığım kadarıyla Beyazsakal içinde 30 bin asker toplanmıştı.İnsan şüpheleniyor acaba Dünya Hükümeti Luffy’i Beyazsakal’la bir mi tutuyor yoksa Beyazsakal’ı küçük mü gördülerde o kadar asker topladılar.
Aralarında fark var. WB Denizci Karargâhını basıyor. Orada da neredeyse bütün Denizci Kuvvetleri vardı.

Luffy için ise Denizciler toplanıp geliyor. Şu ana kadar hikayede gördüğümüz en büyüğü. Yine de MF'de toplanan kadar degil. Kesinlikle Luffy'e ve Hasır Şapka Tayfasına yazar ama bu daha fragman.

Ama burada da Satürn felan var. Gizemini koruyor.
 
Beyazbıyık için 100.000 asker toplandı, 30.000 değil.
Oda yıllardır şu olayı bir düzeltemedi.. Yani askerleri seride herkes tokatlıyor .. Luffy'nin bir kral haki salmasıyla 50 bin kişi gitmişti muhtelen şimdi yapsa aynısnı çok daha fazlasını bayıltır... Yani demem o ki askerlere de bir powerup gelmesi lazımdı... Ne bileyim bir kerede şöyle bir sahne olsun, bunlar asker değil bunlar komando vs falan denseydi bari..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık