Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089: Kuşatma Altında

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 94 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 38 25.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 12.0%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Satürn Yonko kıvamında bir karakter değilse büyük bir saçmalık var.Hasır Şapkalar'ın Yonko tayfası olduğu bilindiği halde neden sadece Kizaru gönderiliyor ? Kizaru kendi başına mı dövüşecek Yonko tayfasıyla ?
Satürn’ün oraya asıl gitme olayı seraphimleri kontrol etmek için bence. Ayrıca hayvani bir güç çıkacağını da düşünmeden edemiyorum. Op’nin en büyük otoritelerinden birisi güçlü olması gerekiyor, güçlü olmasa bence o makama erişemezdi. Bir amiral eder mi bilmem ama güçlü olduğu açık ve net.
 
Yani bizimkiler kizaru ile uğraşırken Bb tayfasının robini kaçırma ihtimali de var. Luffy buradan sağlam çıkıp Arıkovanı adasına çıkarma yapıp robini ve Garp’ı oradan alacak senaryosu aklımı çeliyor.
 
Goroseiler arasında bir hiyerarşi yok galiba da... bu adamlar nasıl oldu da aynı tipte meyveleri yediler? Yoksa imu, bu meyveleri yiyenleri mi topladı özellikle. Yoksa denizciler bu meyveleri aradı buldu ve bunlara mı verdiler.
 
Hükümet luffy'nin absürt gücünü bilmiyor bence o yüzden bu kadar şaşırmış olabilirler zaten ödülüde onu gösteriyor.Birde bu luffy delisi niye kaçmayı düşünüyor ?:)
 
:D O değil de okuyuca karasakal vs luffy düşünemiyorum karasakal meyvesi diğer meyveleri etkisini yok ediyor ee şimdi luffy g5 tanrı mod istediğini yapma özelliği eklendi ona karşı karasakal bi hiç olmak zorunda aynı enele olduğu gibi inşallah
İkiside birbirinin antisi gibi. Narutonun finali gibi yumruk yumruğa girecekler herhal. Yada Luffy wano zindanlarında elinde deniz taşı kelepçelerle güçten düşmüş halde bile enerjikti. O şekilde deniz taşı muşta, eldiven vs. Takar belki. Bizim oğlana da ters o işler ama…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık