Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089: Kuşatma Altında

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 94 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 38 25.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 12.0%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son panelde sanji’nin yöneldiği kişi muhtemelen Nami. Ortada robini göremiyorum. Eğer kaçırılma olayı olduysa ikinci bir marinford olayının başlangıcı bu şekilde olabilir diye düşünüyorum.
 
Wano'da savaş sonrası tayfa bir araya geldiğinde görünmeyen sadece Robin idi. Law ile poneye gitmişlerdi. Ya da D. olduğunu açıkladığı paneldi burayı çok hatırlayamadım şimdi. Burada da Robin ilgisini çeken bir şey bulmuştur da incelemeye gitmiştir merak etmeyin. :D
 
Acaba bu denizciler ve yaşlı dayılar,hiç başka bir imparatora böyle çıkartma yapmışlar mı ?
Kaido,Big mom,Shanks ve ya Beyazsakal'a ?
Ya da Roger'a ? Roger tüm evreni alt üst ederken,Im ve yaşlı dayılar halay mı çekiyordu ?
Kadio düşünce öz çocuğu ağlamadı ama Gorosei ağladı. Adamlar Kaido'yu kendi elemanı gibi destekliyordu. Zaten CP de kaç defa karşı taraf dedi Luffy'ler için Wano'da. BM desen kendi halinde takılıp diğer korsanları ezen birisi. Shanks zaten hükümet adamı. Sadece Teach sorun çıkartabilirdi, o da kral olmak istiyormuş. Son zamanlardaki tek tehdit Roger ve Shiki'dir. Diğer Yonkolar direkt hükümete artı, WB dahil.
 
Kadio düşünce öz çocuğu ağlamadı ama Gorosei ağladı. Adamlar Kaido'yu kendi elemanı gibi destekliyordu. Zaten CP de kaç defa karşı taraf dedi Luffy'ler için Wano'da. BM desen kendi halinde takılıp diğer korsanları ezen birisi. Shanks zaten hükümet adamı. Sadece Teach sorun çıkartabilirdi, o da kral olmak istiyormuş zaten. Son zamanlardaki tek tehdit Roger ve Shiki'dir. Diğer Yonkolar direkt hükümete artı, WB de dahil.
2 Yonko tayfası toplanıp hükümet yıkıyordu iyi ki geçmişiz o günleri. 4 tanesi bile yıkamazmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık