Zoro'dan devam daha Kaido keseceğizHaterı da yok. Tam kafa dinlemelik alan. Su çok güzel, gelsene.
Zoro'dan devam daha Kaido keseceğizHaterı da yok. Tam kafa dinlemelik alan. Su çok güzel, gelsene.
Kizaru'yu kesecek reis işallahZoro'dan devam daha Kaido keseceğiz
Aslında zoronun aşurası gibi garpın hakisinden çıkan bir ruh. Asıl adı "Boo garp", zamanla galat olmuş bogard demişler.Haterı da yok. Tam kafa dinlemelik alan. Su çok güzel, gelsene.
Amiral > Yonkou oldu son güncellemeyle şaka maka Kizaru keserse Zoro daha büyük iş yaptı derizIşallah Kizaru'yu kesecek reis
Garp fanı olmasan iyi çocuksun.Aslında zoronun aşurası gibi garpın hakisinden çıkan bir ruh. Asıl adı "Boo garp", zamanla galat olmuş bogard demişler.
Ah,Carpe d.em sana ben ne diyem ?Adam kaptanını kurtarmayı başarmıştı. Sapık mapıktı gerçi ama ölünün arkasından kötü konuşmayalım şimdi.
Usoppu düşününce bağırmaları aklıma geliyor, başım ağrıyor.
Yalan mı söyleyelim yanlış mı görelim Cavitim takviye gıdam?
Beyazbıyıkın tek başarısı güzel hasar alıyor başka da bir başarısı yok savaşta. Garp yere düştüyse de kafasının yarısı hala yerinde.
Doğrular, acı gerçekler. Oda az adam olsaydı hakkını verseydi gerçekten bu kabul edilemezGarp'ın bu kadar çabuk sırtüstü düşmesini beklemezdim. Tanıtımına aykırı bir duruma sokmuş Oda, bu net.
Ayrıca WB'ye bu konuda söylenecek bir şey yok. Kafasının yarısı gittiğinde bile sırtüstü düşmedi adam. Bunu söylemek Garp haterlığı ile de alakalı değil, mangada çizilmiş şeyler.
Zoro'nun 10 tane powerup'ı var Kizaru'yu yenmesi için xdAmiral > Yonkou oldu son güncellemeyle şaka maka Kizaru keserse Zoro daha büyük iş yaptı deriz
O zaman benden uzak olsun.Aslında zoronun aşurası gibi garpın hakisinden çıkan bir ruh. Asıl adı "Boo garp", zamanla galat olmuş bogard demişler.
Redi gibi sen de fanım olAh,Carpe d.em sana ben ne diyem ?
Garp fanı değilim la ben Haddinden fazla gömülünce hakkını veriyorum sadece. Gidip kyros ile karşılaştır senden fazla gömerim garpı ama wb ne la?Amiral > Yonkou oldu son güncellemeyle şaka maka Kizaru keserse Zoro daha büyük iş yaptı deriz
Garp fanı olmasan iyi çocuksun.