Yoo, beyazbıyıkın övülecek bir tarafı yok zatenSırf Garp övmek için WB kötülemeye başlamışsın.
Yoo, beyazbıyıkın övülecek bir tarafı yok zatenSırf Garp övmek için WB kötülemeye başlamışsın.
Yenildiği bilgisi doğrulanmış mı ?Garp D. ye yakışır bir şekilde gülümseyerek yenilmiş
Sugar buna el mi verdi nedirBen artık Bogard fanıyım. Yani fanı olduğum bir karater aslında yok. Benim sanrılarımdan oluşuyor. Keşke siz de tanısanız, çok güzel karakter.
Kılıç yeteneği de Mihawk'tan iyiymiş güzel yere kapak attın resmen.Ben artık Bogard fanıyım. Yani fanı olduğum bir karater aslında yok. Benim sanrılarımdan oluşuyor. Keşke siz de tanısanız, çok güzel karakter.
Emin değilim ama sanırım dondurlduğu yerden sonra görmüyoruz Garp'ıYenildiği bilgisi doğrulanmış mı ?
İnşallah numune PX falandır da, biz gözümüzde büyütmüşüzdür.Sugar buna el mi verdi nedir
soru: Roger Garpla dövüşürken siz ne yapıyorsunuz bay Ray?
cevap: Bilmem hatırlamıyorum niyeyse
Gelen spoiler "akıbeti bilinmiyor" diyor. Yani istediğin senaryoyu koy sırıtmaz. Kuma gelip ışınlamış bile olabilir. Bir 2y kobyye de iyi gelirYenildiği bilgisi doğrulanmış mı ?
Haterı da yok. Tam kafa dinlemelik alan. Su çok güzel, gelsene.Kılıç yeteneği de Mihawk'tan iyiymiş güzel yere kapak attın resmen.