Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Xebec'in olduğu adaya tek başına baskına gitmiş bir karakter ada da olduğu bilinen karakterler Xebec,wb,kaido,bm hiçbirinden çekinmeden adaya baskına gidiyor bu gücüne ufak da olsa bir seviye biçilebilir.

2. Dönemin korsan kralı ile vs'ler atıp bir birilerini ölümün eşiğine getirmiş bir karakter.

3. Güncel denizcilerin Filo amirali ile 10 gün dişe diş vs atmış bir adami 1vs1 de yere gömen uçuran kanini akıtan bir karakter ve bunu kısa bir süre içersinde yapıyor.

Kısaca Garp = Roger = Wb eşit karakterlerdir ama 78 yaşına gelmiş bir karakteri genç bir amiral ve yancilar ile savaşıp senaristin beceriksizliği yüzünden yenilemesine güçsüz demek balon demek fanboyluktur düşmanlıktır. Normal de bizlere anlatılan gösterilen Garp o adadan sağ salim çıkması lazımdı ama işte soda iyice animeyi çocuk oyuncağına çevirdi.
 
Wb'nin yanında marco veya jozu olmasa ne olurdu? Garp'a yük olan karakterler varken wb'ye devamlı destek olan karakterler vardı mihawk saldırır jozu engeller kizaru ve aokiji saldirir marco engeller devamlı birileri wb'ye müdahale edilmesini engelledi.
 
O kadar uçmaya da mahal yok. Ama amirallerin Wb üzerinden gövde gösterisi yaptığını gördük hasta olmayan Wb bu Garpı yine yer de hasta Wb net daha zayıf bana göre
Bilmiyorum ya, Bence Garp'ın en önemli özelliği hızı. Gençliğinde ne kadar hızlı olduğunu merak ediyorum.Shanks ile beraber en hızlısı olabilir. Tanrı vadisini gördükten sonra Garp Wb'den güçlü diyeceğiz gibi hissediyorum.
 
Arkadaşlar seviyeler tam kafamdaki gibi çıktı.

Zirvesinde imparator üstü gördüğüm (Garp, Roger, Wb) karakterler yaşlıyken İmparator seviyesi.

Zirvesi imparator (Rayleigh mesela..) zirvesinde Teach ve Kizaruya karşı kendine şans verirken) yaşlılığında birine karşı tökezleyip nefes nefese kalıyor. Şimdilerde ise Teachi yenemeyeceğini söylüyor. Yani yaşlılığında İmparator altı.

Bazı karakterlerin seviyesi konusunda yanıldığım oldu ama şuanda fikrime göre seviyeler;

Zirve Newgate, Roger, Garp ve muhtemelen Rocks

Kaido, Shanks, Linlin, Yaşlı Garp, Yaşlı Newgate, (Yaşasaydı Yaşlı Roger mesela..)

Yaşlı ve hasta Newgate, Yaşlı Ray..

Gibi gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık