Say say bitmez diye değil mi fandaş? Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim sonraMF WB'nin dezavantajlarını saysak...
Sayamayız.
Say say bitmez diye değil mi fandaş? Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim sonraMF WB'nin dezavantajlarını saysak...
Sayamayız.
Aynen öyle. Sayması zor anlamında.Say say bitmez diye değil mi fandaş? Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim sonra
Hee yani? Oden de lav kadar sıcak yağda 1 saat yüzdü. Shanks ve Ray mi ölecek, ki Kaido'nun o formu için lav kadar sıcak falan denmedi. Ve en önemlisi Luffy elini ryou ile kapladıktan sonra yanmadı. Kendi de diyor bunu. Dediklerinin hepsi yanlış yani.
Bunu neden attın? Bu öncesi, sonrasında Hyogoro'nun öğrettiği hakiyi kullanıyor ve yanmıyor. :/ Ray falan da biliyor bu hakiyi, Shanks da biliyor. Hayır, orada yazdım bir de ryu'yu kullandıktan sonra yanmıyor diye. Ray ve Shanks karşısında önemsiz bir form bu.
WB'nin arkadan yakalayıp vurabildiği Amiral'i Garp yüz yüze dövdü bu da sana dert olsunMF WB'nin dezavantajlarını saysak...
Sayamayız.
Kokayla dev bir yumruk oluşturuyor ondan yanmıyor.Aradaki boyut farkının farkında değilsin bence.Aradaki ısı farkı ortada odenin çorbası vs koca kurukafayı saniyede eritiyor.Isısı magmadan yüksek net.Shanksın kılıcı bu formun yanında çubuk kıraker kadar.Bunu neden attın? Bu öncesi, sonrasında Hyogoro'nun öğrettiği hakiyi kullanıyor ve yanmıyor. :/ Ray falan da biliyor bu hakiyi, Shanks da biliyor. Hayır, orada yazdım bir de ryu'yu kullandıktan sonra yanmıyor diye. Ray ve Shanks karşısında önemsiz bir form bu.
Luffy açık açık Hyogoro bana dokunmadan vurmayı öğretti diyor. O yüzden yanmıyor. Hani mangada yazan bir şeyi neden kabul etimiyorsun? Sen Shanks'ın kılıcını çubuk kraker olarak görüyorsan hiç yazma zaten bir daha.Kokayla dev bir yumruk oluşturuyor ondan yanmıyor.Aradaki boyut farkının farkında değilsin bence.Aradaki ısı farkı ortada odenin çorbası vs koca kurukafayı saniyede eritiyor.Isısı magmadan yüksek net.Shanksın kılıcı bu formun yanında çubuk kıraker kadar.
Resmi olarak Nika, Monkey ailesinden sayılmıyormuş. :dd.dMonkey D. Nika ve Tayfası Düşmanlarına Mağlubiyeti yaşatmak için sabırsızlanıyor... shihihihi Çok yaşa Nika-Samaaa.