Ben bu bölümde daha fazlasını yapabilecekken yapmamış bir adam görmedim. Hikaye burada biterse, Garp bu kadarmış der, Garp konusunda yanıldığımı da kabul ederim.
Off panel dövüştüğü korsanlar hırpalamış Garp'ı belasını vermişler resmen.Bir şey çizmemiş ki bu yine.Garp o hale nasıl gelmiş ?
Roger yalan söylüyor yani.Artik eminim, Prime akainu>= Prime kuzan=prime garp olduğu açık. Ayrıca prime garp'ta asla roger dengide değilmiş. O konuda da artık eminim.
İsimsiz korsanlar dövmüş, 500 top mermisi yemiş midir? Bu arada Aokiji, Garp'a arkadan saplamış gibi, kim arkadan hasar almamıştı?Off panel dövüştüğü korsanlar hırpalamış Garp'ı belasını vermişler resmen.
Aynı soru senin için de geçerli. Roger yalan mı söylüyor?Katılıyorum . Bu bölümden sonra benim açımdan da netleşti bu durum .
Bence orada saplama yok, saplama süsü vermiş sadece, dondurmuş Garp'ı, donan karakterlere de bir şey olduğu yok sonradan çözerler. Hatta dondurmasa belki kan kaybından yada diğer kelle almak isteyen korsanlardan dolayı göçebilirdi.İsimsiz korsanlar dövmüş, 500 top mermisi yemiş midir? Bu arada Aokiji, Garp'a arkadan saplamış gibi, kim arkadan hasar almamıştı?