Kuzan yıldırım topladı mı ki elinde, temas etmeden hani? Yaptıysa onda da vardırBuraya Garp yazılıyorsa Kuzan da yazılmalı Coby de. Benzer saldırıları yaptılar. Garp'a seride kim dedi kral hakili diye...
Aynen öyle hatta gemi hurdalığında eğitim yapmayı da ihmal etmemiş. Kidd'in doğal düşmanı bile olabilir bu çocuk.Koby karargahta eğitimde çok denizci kıyafeti yıkadığından çamaşır makinesine bağışıklığı var. Kid'in doğal düşmanı da diyebiliriz.
Unutmadım. Resimler çıkmamıştı yazdığımda. Luffy'deki gibi akıyor şeklinde çizmemişse de benziyor. Koby'den beklentim yüksek benim.Fark ettiysen attığın her sahne siradinda temas var. Coby'nin sahnesine temas yok, yildirimlari elinde biriktiriyor. Yamato'da h. Haki açıklanmadan önce boyle tahmin ettiydik ya nasıl unuttun
Bunun kral haki kanıtı olduğu nerede geçti? Şimşekli haki cidden anlaşılmıyor.Kuzan yıldırım topladı mı ki elinde, temas etmeden hani? Yaptıysa onda da vardır
Yani 5 senedir falan tartışiyoruz daha aksi çıkmadı. Millette olup olmadığını buradan tahmin ediyoruz daha hata yapmadıkBunun kral haki kanıtı olduğu nerede geçti? Şimşekli haki cidden anlaşılmıyor.
Ben hala fodder bayıltanlara kesin diyorum. Senin dediğine de bakarım artık tutarlı mı diye.Yani 5 senedir falan tartışiyoruz daha aksi çıkmadı. Millette olup olmadığını buradan tahmin ediyoruz daha hata yapmadık