Bir tanesinden bile güçlü olmamasına patladımAramaki şu top tierleri yener:
-Big Mom
-Nikasız Luffy
-Yaşlı Rayleigh
-Yaşlı Garp
-Yaşlı WB
-Oden
-Güncel Teach
Bir tanesinden bile güçlü olmamasına patladımAramaki şu top tierleri yener:
-Big Mom
-Nikasız Luffy
-Yaşlı Rayleigh
-Yaşlı Garp
-Yaşlı WB
-Oden
-Güncel Teach
Trollükten ne bokun zevkini aldığını çözemedim ben insanların. Bunca yıldır forumdayım hala daha şaşırtır beni. İnsan bunu kendine niye yaparBir tanesinden bile güçlü olmamasına patladım
Allah aşkına pica>pizarro diyen foruma öngörüş açsan ne açmasan ne yahu1089 Öngörüş konusu açılabilir aslında
Sir Crocodile gibi filmden örnek vermeye başlamışsın. Durumunu hiç iyi görmüyorum usta.Wg yazacaktık yanlış yazmışız.Shanks Kata’yı susturuyor yaz sahnesini çıkar.
Bende onun gibi 10 gün banlanır mıyım diyorsun.Sir Crocodile gibi filmden örnek vermeye başlamışsın. Durumunu hiç iyi görmüyorum usta.
Son duruma göre Beyazbıyıklı tek başına Garp ve Roger'ı aynı anda tokatlar. Öte yandan Kobi Garp'tan güçlü ve yonkouları yüksek zorlukta da olsa yener. Son olarak ise Mihawk hakikaten istese kk olurmuş.Reyizler naptık şimdi kim kimden daha güçlü, son durum nedir
Şaka mı, ciddi mi? Şaka olduğunu düşünüyorum ama son zamanlarda yabancı forumlarda ve bu forumlarda okuduğum şeylerden sonra emin olamadım.Son duruma göre Beyazbıyıklı tek başına Garp ve Roger'ı aynı anda tokatlar. Öte yandan Kobi Garp'tan güçlü ve yonkouları yüksek zorlukta da olsa yener. Son olarak ise Mihawk hakikaten istese kk olurmuş.