Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya öyle olsa efsane olur ama hep yendiler hep yendiler ve yine kizaru geliyor. Hem de Saturnle beraber... Umarım yenerler de çıkarlar oradan. Vegapunk umarım kurtulur çünkü bence o adam çok şeyi çözecek. Bir bilim insanına ihtiyacımız var
Nolur Oda amca hikayeyi batırmaaaaaaa
Karasakal, Mera Meranın peşine düştü. Ace yakalanmasına sebep oldu. Dragon'un mekanını bastı. Luffy'nin haberi olan başka var mıydı bilmiyorum aklımdakiler bunlar şuan. Luffy yine de Karasakala yönelmedi. BB savaşı için Luffy'i itelemesi gerekiyor. O yüzden çok muhtemel Vega'nın kaçırılması. Bunun peşinden gider Luffy.
 
Roger-Oden mevzusu gibi bizim tayfaya da kolayca adalar fethettikleri gezip dolaştıkları bir hızlandırılmış arc benzeri bir şey çizsin isterim. Mesela başka bir şey işlerken arada bizimkiler ada ada dolaşıyor falan. Böylece hasır şapka bölgesi benzeri bir şey oluşturup balıkadam adasından itibaren hürriyet naraları atan, tayfanın bayrağını kullanan bir hat olsa fena olmaz. Barto inceden bir el atmıştı ama daha net gösterse iyi olur. Olmadı 6 ay sonra falan desin bu çokbilmişten sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık