Pika'nın meyve bunun bir altı büyük ihtimal ada meyvesinin olduğu yerde bu taş da özümseyemez. Ya da yaptığı golem Pizarro tarafından kontrol edilir.Pika tabi ki pizarro'dan güçlü.
Smoothie'nin slashi > Dressrosa Zoro'nun slashleriArgümanın batsın. Adam taş la taş diye savunma yapıldığını bir senden gördüm. N'olmuş taşsa ne alaka ? Pizarro elmas falan mı ? Birini taş diye gömüyor savunduğu diğer adam da taş.
Sunny Go'nun 5 katı Pica'nın avucu etmiyor kardeşim sen ne anlatıyon ya
Tikveş sen süt kaymak yoğurt işlerine bak kardeşim bu işlere çok bulaşma.
Şimdi sen ne diyorsun Garp fanı? Garp'ın atağını yiyip dayanmış adam Zoro'nun kara kuru b.hakili atağına gitmiş Pika'dan daha mı güçsüz?Kf'den şaşırtmayan bir gün daha @Siyah Ateş
Bir iki sayfa önce yaptım yorumu ama bölüm baştan sona Pika'ya yazıyor bunu inkar etmek akıl işi değil şuan, gerçi şaşırtmıyorsunuzŞimdi sen ne diyorsun Garp fanı? Garp'ın atağını yiyip dayanmış adam Zoro'nun kara kuru b.hakili atağına gitmiş Pika'dan daha mı güçsüz?
Pika Pizarro'dan güçlü mü diyon ne diyon? Net ol.Bir iki sayfa önce yaptım yorumu ama bölüm baştan sona Pika'ya yazıyor bunu inkar etmek akıl işi değil şuan, gerçi şaşırtmıyorsunuz
Reis yorumları oku söyledik onu zaten bir kaç sayfa önce cevabı oradaPika Pizarro'dan güçlü mü diyon ne diyon? Net ol.
Sana bir şey söyliyimmi, Pizarro'yu ada sote yapması Zoro'nun iki dakikasını almaz. Ancak Pica için, ana bedenini bulması gerekiyor. Dağa taşa vuruyorsun Pizarro ağlıyor, bu adam çok yaşamaz söyleyeyim ben sana.Pika'nın meyve bunun bir altı büyük ihtimal ada meyvesinin olduğu yerde bu taş da özümseyemez. Ya da yaptığı golem Pizarro tarafından kontrol edilir.
Zoro fanları yine aklı mantığı bir kenara bırakmış.
Reis yorumları oku söyledik onu zaten bir kaç sayfa önce cevabı orada
Pizarro'nun Pika'dan güçlü olmasının tek sebebi Garp'ın yumruğuna dayanabilmesi yoksa meyvesi Pika'nın meyvesi kadar iyi değil.
Sana bir şey söyliyimmi, Pizarro'yu ada sote yapması Zoro'nun iki dakikasını almaz. Ancak Pica için, ana bedenini bulması gerekiyor. Dağa taşa vuruyorsun Pizarro ağlıyor, bu adam çok yaşamaz söyleyeyim ben sana.