Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pika olayında iyice sıvıyor site.

Pizarro da taş ve o taş el için neler neler yapıldı bu bölüm.

Bölümü okumadılar mı acaba ?
 
Argümanın batsın. Adam taş la taş diye savunma yapıldığını bir senden gördüm. N'olmuş taşsa ne alaka ? Pizarro elmas falan mı ? Birini taş diye gömüyor savunduğu diğer adam da taş.

Sunny Go'nun 5 katı Pica'nın avucu etmiyor kardeşim sen ne anlatıyon ya :)

Tikveş sen süt kaymak yoğurt işlerine bak kardeşim bu işlere çok bulaşma.
Smoothie'nin slashi > Dressrosa Zoro'nun slashleri

Pizarro adadaki her şeyi kontrol ediyor One Piece'de Ada seviyesinden yüksek çok karakter yok. Pizarro'yu tam görmedik bile.

Pica dediğin adam bir kere dövüşmeyi bilmiyor. Şu adama komutan deyip güldürme beni.
 
Son düzenleme:
Şimdi sen ne diyorsun Garp fanı? Garp'ın atağını yiyip dayanmış adam Zoro'nun kara kuru b.hakili atağına gitmiş Pika'dan daha mı güçsüz?
Bir iki sayfa önce yaptım yorumu ama bölüm baştan sona Pika'ya yazıyor bunu inkar etmek akıl işi değil şuan, gerçi şaşırtmıyorsunuz :)
 
Pika'nın meyve bunun bir altı büyük ihtimal ada meyvesinin olduğu yerde bu taş da özümseyemez. Ya da yaptığı golem Pizarro tarafından kontrol edilir.

Zoro fanları yine aklı mantığı bir kenara bırakmış.:(
Sana bir şey söyliyimmi, Pizarro'yu ada sote yapması Zoro'nun iki dakikasını almaz. Ancak Pica için, ana bedenini bulması gerekiyor. Dağa taşa vuruyorsun Pizarro ağlıyor, bu adam çok yaşamaz söyleyeyim ben sana.
 
Reis yorumları oku söyledik onu zaten bir kaç sayfa önce cevabı orada 😘

Pizarro'nun Pika'dan güçlü olmasının tek sebebi Garp'ın yumruğuna dayanabilmesi yoksa meyvesi Pika'nın meyvesi kadar iyi değil.
Sana bir şey söyliyimmi, Pizarro'yu ada sote yapması Zoro'nun iki dakikasını almaz. Ancak Pica için, ana bedenini bulması gerekiyor. Dağa taşa vuruyorsun Pizarro ağlıyor, bu adam çok yaşamaz söyleyeyim ben sana.

Pizarro'nun meyvesinin dezavantajı var ama getirdiği güç de daha büyük. Pika tüm bir adanın kendisi olamıyor ki Dressrosa baya büyük bir adaydı diye hatırlıyorum. Orada yürüyüp dolaşabilen bir seviyedeydi Pika. Hatta o tepenin kendisinden küçük kalıyor galiba. Bu adam direk Dressrosa'nın kendisi olacak. Pika'nın golemini bile kontrol etme durumu olur. Biz burada Pizarro vs Pika'dan bahsediyoruz. Zoro hangisi karşısında daha avantajlıyı değil. Bir de Pizarro'yu kısacak gördük. Bu adam koluna b.haki bastı mı işlevi nasıl olacak? Ada da koka kaplı mı görünecek felan bunları da tam bilmiyoruz. Adama Garp gibi efsane zarar verdi. Bir de onun eğittiği büyük ihtimal sonda h.hakili atak vuran Coby zarar verdi. Coby'nin torpili de Zoro ile yarışır. İkisi de anlamadan h.haki açan tipler oldular.

Luffy gibi bu gücü hak ederek kullanmaya başlayan fazla kişi yok anlaşılan. Torpil işi serinin sıkıntısı maalesef.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık