Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak etme Reis, Oda bile o kadar salak değildir. Sengoku ve Tsuru'ya haberi boşuna vermedi. Garp oradan canlı çıkacak.
Canlı çıkıp çıkmaması aslında önemli değil. Zaten kendi aramizda sürekli konuşuyoruz senle. Hakkını versin, öyle öldürsün benim için sıkıntı yok. 2009 yılından beri one piece izliyorum. Bu kadar sevdiğim bir karakterin hakkını vermeden öldürürse bu seri benim için bir anlam ifade etmez.
 
Klişeler lordu Oda'nın Garp'a ölmeden son bir şov yaptıracağı kesin zaten. Bu sayı Koby'ye odaklanacaksa Garp'ın daha 2-3 sayılık ömrü var demektir. Şu arca Stone Ocean'ın sonundaki ekip vs. Pucci havasında gerilim ve umutsuzluk dolu bi aksiyon yazmak zor değildi be.
 
Keyfine dağ yok eden adamın yumruk kapasitesi gemilerin ön kısmını yamultmak mı ki aynı kefeye koyalım ikisini. Teknik öğretmiş belli bir noktaya getirmiş Kuzan'ı. Kuzan'ın fiziksel niteliklerine övgü olarak çizilmiş bir sahne Garp'a yergi niyetine çizmemiş adam.
Şu saatten sonra senin geçen bahsettiğin gibi H. Hakili Rokougan paklar. Yumrukları denk çizip, Garp'a hiç bir ekstra vermemek çok saçma çünkü.
 
Yav Garp 73 yaşında yonkou gücünde bir adamla eşit kapışıyor. Kuzan'da eski halinden çok daha güçlü bu arada. Ne bekliyorsunuz aga ? Kuzan'a full dayak mı atsın?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık