Cıkmaması gerek zaten. Garp ordan Koby'yi alıp çıkarsa hikayeye hiçbir katkı sağlamazBekleyelim dedim size…
Ben Garp’ın gücünün yetmeyeceğini düşündüğüm için değil Oda’nın kaleminden emin olamadığım için Garp, Arıkovanı’ndan çıkamayacak dedim.
Cıkmaması gerek zaten. Garp ordan Koby'yi alıp çıkarsa hikayeye hiçbir katkı sağlamazBekleyelim dedim size…
Ben Garp’ın gücünün yetmeyeceğini düşündüğüm için değil Oda’nın kaleminden emin olamadığım için Garp, Arıkovanı’ndan çıkamayacak dedim.
Yenildiği kesinleştiği zaman bunları söyle bence. Sonra özür dilemek zorunda kalırsın.Bekleyelim dedim size…
Garp gidici evet ama bence biraz şov yapar.Yok lo Garp gidici . Belli oldu klişe sever Oda .
Niye çıkmasın Reis.Cıkmaması gerek zaten. Garp ordan Koby'yi alıp çıkarsa hikayeye hiçbir katkı sağlamaz
WB 74 yaşında haki salamıyordu. Garp reyiz hakiden nükleer atıyor. Gura guraya bel bağlamaya benzemez bu işler.Whitebeardın Garptan güçlü olduğu bence kesinleşti .