Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüme yeni baktim. Tayfa ya da garp tarafi diyordum. Bu sekilde en azindan tüm olaylar bitip tayfaya geçicek. En azindan geride olay kalmiyor.

Bölüm için farkli seyler söylenebilir ancak WB'ye de toplu saldirdilar. Garp vs. aokiji'nin bitmesini beklememeleri normal. Diger taraftan aokiji o kadar zayif degil zaten tek yesin. Üstüne garp güçlü olsada ihtiyar suan.

Aokiji saglam ve garp yarali, bitik olarak yerde ise oda hurdaciya acimadi, garp da inebilir. Digerleri belli olmaz ancak koby kurtulabilir. Belki garp iner ancak son bir hamle ile oden'in yaptigi gibi koby'i adadan uzaklasir ve kendini feda eder.

Bu sekilde biterse birde diger savundugum shanks vs. BB ve BB'nin yenme durumu (ki aokiji ile BB tarafi saglam bir güç edinmis oldu) bunlarin sonunda bilenmis bir luffy ile (usop ta babasi ölürse öyle olucaktir) çok farkli bir luffy vs. BB olabilir. Bunu da tabi bunlar ihtimal ama böyle olursa raftel öncesi son büyük vs. olacagini düsünüyorum.

Ayrica aokiji durumu da luffy'lere ekstra problem olacaktir. Bölümden yola çikarsak Shiryu vs. zoro dersek, sanji alev özelligi oldugundan ve gücü ile tayfada en uygun rakip aokiji'ye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık