Oda yine klasik hikaye paralelliğini yapıyor. Zamanında bunu söylemiştim... Gatp burada düşecek gibi... sanırım yine haklı çıktık...
Zorluk anlamında zora dedim hacı.Ya hacı abi senin yorumlarını falan beğeniyorum da bu söylediğin tam bir haterlik olmuş. Zoro ikinci kaptan ve zorunun önüne atlayacak kimse yok ama zoro kaptanının önüne atlar ve atladıda. Hatta kendi kaptanını kurtarmak için iki yonko saldırısını tankladı. Seride ikinci kaptanın önüne atlayan birini de görmedim ben varsa da bilmiyorum, genelde kaptanın önüne atlarlar. Seviliyorsun.
Yanlışın var. Savaşa Gura Gura ile giriyor. Garp reyiz ise haki nukleeriyle.Wb savaşa kılıç yiyerek başladı. Öldüğünde bile yere düşmedi. Garp kılıç yedi yerde yatıyor.
Garp reis bir iki atak yedi diye herkes gömmüş. Benim rahatlık seviyesi avatarımda. @Mihawk @Whitebear DYanlışın var. Savaşa Gura Gura ile giriyor. Garp reyiz ise haki nukleeriyle.
Bina yıkabilmek için kral haki attı pil bitti işte.Yanlışın var. Savaşa Gura Gura ile giriyor. Garp reyiz ise haki nukleeriyle.
Buz kırmak için Gura Gura kullanmıyor reyiz.Bina yıkabilmek için kral haki attı pil bitti işte.