Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arı kovanında Kuzan Garp'ı dövüyor
Egghead'de Kizaru Luffy'yi dövecek.
Yakında Akainu Dragon'u döver.
Amiral haterları kaçacak yer arasın
 
WB yi oglu bıçaklar. Garp çırağı için kılıç yer. Ama reyiz tek başına ne yapsın. Zora düştüğünde önüne atlayacak bir Marco bir Jozusu yok.
Ya hacı abi senin yorumlarını falan beğeniyorum da bu söylediğin tam bir haterlik olmuş. Zoro ikinci kaptan ve zorunun önüne atlayacak kimse yok ama zoro kaptanının önüne atlar ve atladıda. Hatta kendi kaptanını kurtarmak için iki yonko saldırısını tankladı. Seride ikinci kaptanın önüne atlayan birini de görmedim ben varsa da bilmiyorum, genelde kaptanın önüne atlarlar. Seviliyorsun.
 
Garp'ın öleceği kesinleşmeden konuşmak istemiyorum ama nereden düşünürsem düşüneyim kendisini feda ederek ölmesi en mantıklı senaryo.

Coby'i kurtarıp eskisi gibi kolları sıvar ve tüm adayla tek başına vs atmaya çalışır ancak yaşlılığın azizliğine uğrar ve şanına yakışır bir şekilde ölür. Muhtemelen Garp da ayakta ölecek.

Bu senaryonun mantıklı olmasının en büyük sebebi, Coby ile Luffy'nin aynı noktada buluşarak Karasakal'ı hedefe koyması olacak. Mangaka, Roger - Garp ittifakının tekrarını Luffy - Coby şeklinde çizecek. Herhangi bir shounen mangakası eski efsane olayları ana karakter üzerinden yeniden çizmezse ölür çünkü. Kaşınır bir tarafları ve rahat duramaz. Onlara eğitim verilirken bu epic tarihi olayların yeniden tekrarlanması şart koşuluyor sanırım. Bu kadar ucuz ve 12 yaşından büyük herhangi bir insanın hypelanmayacağı bir yazarlığı altın kural haline getirmişler gibi Japonyada.

Coby'nin ciddi bir depresyonunu görürüz. Hatta çok büyük ihtimal Luffy ile buluşmaya bizzat Coby gidecek ve haberi kendisi verecek. Böylelikle Luffy'nin tayfaya ilk davet ettiği çocuğun da ilk kez tayfa ile ortak hareket ettiğini göreceğiz.

Hikayenin bundan sonraki aşamasında da Coby, ciddi öneme sahip bir karakter olarak sık sık önümüzde duracak. Büyük ihtimal Kralın Hakisini uyandıracak. Eski jenerasyonları yeni jenerasyonlarla doldurmayı çok seviyor Oda. Garp'ın yerini de Coby dolduracak.

Yok yani nereden tutarsanız tutun ilk sayfalardaki bazı arkadaşların da söylediği gibi. Garp'ın sırtına Coby'i alıp Kuzan ile Shiryu'yu pataklayıp karargaha elini kolunu sallaya sallaya girmesinin hiçbir katkısı yok senaryonun devamlılığı açısından.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık