Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB haki kullanamıyordu pek. Tamam haki çizime yansımıyordu ama kral hakiyi de istediğinde salamayan biri ne kadar haki kullanıyor denebilir ki? Yaşlı ve hastaydı.
Şimdi haki kullanamayan kim olursa olsun amirallere pek dokunamaz. Yani boksörün kollarını koparıp, niye yumruk atamıyor demek gibi bir şey. WB, Aka'ya arkadan saldırdığı vakte kadar amirallere gerçekten de hasar bırakamadı. Haki kullanamayan Xebec ya da Roger olsa da sonuç bu olurdu, yapacak bir şeyi yok.
Bunları herkes biliyor da, işine gelen görmezden geliyor.
 
Garp'ın kılıçla delindiği bölümün Kapağın da Ace'in olması... hayat gerçekten çok garip ksksssk

O değil de Shiryu acayip saplamış.... Garp'ın beli doğrulmaz daha... Coby vasatı Garp'ın başını yedi resmen.
 
Garp, Kuzana o yumruğu kılıç yedikten sonra vurmuş ya... O değilde Kuzan fena hırpalanmış. Demek tek olsaydı ada da veya kılıç yemeseydi Garp rahat çıkıyor adadan...
 
garp 80 yaşına göre çok büyük iş yapıyor kılıcı yediği anda düşmeyip shiryuyu yere gömüyor üzerine bide kuzanla dövüşüyor daha şovu bitmedi garpın rogeri nasıl kıstırdığını anlayacaz yakında
 
Koby büyük patladı yalnız. Arkadaşlarıyla dönüp gemiyi koruması varken hem Garp'ı hem de gemidekileri kötü duruma soktu. Ara sonrası Koby komutanlarla rahat savaşabilmeliydi. Görevini yapamadın.

Sakazuki reis üstün gözlem hakisiyle bunu görüp MF'de işini bitirmek istedi ama kızıl ejder girdi araya. Koby ölseydi Garp reis şu an kendini de gemidekileri de kurtarırdı. :)
 
Ağa çare Sakazuki . Gelecek Kuzana bakıp seni öldürmeliydim deyip meigouyu çakacak . Başka türlü olmaz bu iş …
 
Ağa çare Sakazuki . Gelecek Kuzana bakıp seni öldürmeliydim deyip meigouyu çakacak . Başka türlü olmaz bu iş …
Filo amiralleri galiba Marineforddan çıkamıyor çıksa bile korsanlarla savaşmaya sahaya inemiyor.Yüksek ihtimalle Filo Amiralliği politik bir rütbe olduğu için sahaya inme yasakları var.Amiraller savaşır Filo Amirali yönetir gibi bir mantık var.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Bu saatten sonra Garp'ı kurtarsa kurtarsa Sengoku kurtarır. Garp deyince akla Sengoku geliyor zaten. Muhtemelen gelir ama bu sefer zamanında mı gelir geç mi kalır bilmiyorum. Ama Garp'ın işi bu kadar kolay bitmez o kesin. Saykoya bağlar diğer bölüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık