Bomboş çöp tenekesi Garp, bak Sayın Savcım da güzelce açıklamış, aksini iddia edebiliyorsan çık konuş WB, Mb değil konumuz.Acaba WB, Oden'deki pişmanlığı için mi MF bastı?
Bomboş çöp tenekesi Garp, bak Sayın Savcım da güzelce açıklamış, aksini iddia edebiliyorsan çık konuş WB, Mb değil konumuz.Acaba WB, Oden'deki pişmanlığı için mi MF bastı?
Hacı sadece laf atıyon ya. Altı bomboş. Sen eskiden böyle değildin.Bomboş çöp tenekesi Garp, bak Sayın Savcım da güzelce açıklamış, aksini iddia edebiliyorsan çık konuş WB, Mb değil konumuz.
Altı bomboş ne ? al oku. Adamın yorumunu alıntılayıp boş teneke dedim sen eğer karşı çıkıyorsan altı bomboş WB yorumu atmak yerine karşı çıktığın yorumunu görelim.Hacı sadece laf atıyon ya. Altı bomboş. Sen eskiden böyle değildin.
Bölümü şimdi okudum, Garpin karakter olarak ne kadar aciz ve zavallı bir adam olduğu net olarak anlatılmış, özgür olayım diye öğrenci bile kabul etmiyor, canı ne isterse onu yapıyor, hiçbir sorumluluğu yok, kimseye yaptığı en ufak emek katkı yok, sonra da kalkmış oğlum devrimci oldu, torunum korsan oldu, öğrencim kötü yolda diye zavallica hayiflaniyor, çok acınası hakikaten
Diğer yandan Garpin niye en güçlü olamayacagi da bu bölüm bariz çizilmiş, kendi agzindan korsanlar bitmeden geliyor diyor coplerle kendini yoruyor, Shanks gibi H Hakisi olsa patlatır 100 bin kişi indirirdi, Kaido olsa adayı ters çevirirdi, BM ruhlara dovdurtur, WB deprem vura vura ilerlerdi, tamam kahraman tamam çok çalışmış ama bir yere kadar, o en üst limiti geçemez bu adam
Shanks var Kiddin gemisini batırıp mangaka kandırdım demezse bir sürü adamın ölümüne neden oluyor
Bölümün bitişi o kolu kesecekler veya yok edecekler diyor ama aksinin olmasjni isterim şahsen, boş boş istediklerini alacaklarına arkada Garpin veya hepsinin rehin alınması daha uygun bir hikaye olur, hükümetin tepkisi ve hareketini görürüz, yoksa gemide olmayan biri gelip kurtaracaksa çok klişe olur, Sengoku ne ara hareket edip gelecek mesela kaç günlük veya saatlik yol,
Savcı da sallamak istemiş. Sallamış.Altı bomboş ne ? al oku. Adamın yorumunu alıntılayıp boş teneke dedim sen eğer karşı çıkıyorsan altı bomboş WB yorumu atmak yerine karşı çıktığın yorumunu görelim.
Sıradan biri: Garp öğrencin olabilir miyim ?Savcı da sallamak istemiş. Sallamış.
One Piece okuyoruz farkındasın değil mi?Saldırıya isim yazınca ne oluyor ki ?
Meyve gücü ile garpı geçiyor işte sonuçtaWb meyveden ibaret içi boş bir karakter.Beden gücü olarak Garp ın baya gerisinde.