Garp, yıllarca kendinden sonraki birisine iradesini emanet etmeyi istemiş. Roger gibi, WB gibi, Shanks gibi...Oğlu bile onun izinden gitmedi. Torunu Luffy bile onun izinden gitmeyi reddetti. Hep yalnız kaldı. ACE, Roger'ın oğlu bile Garp'ın teklifini reddetti. Sabo ise ölü sanılıyordu o da oğlu Dragon'un izinden gitmiş. Garp, Kendisine hep bir varis arayıp durdu. Kuzan'ı eğitti. Ama Kuzan amiral olunca şımarıklaştı ve Garp'ten uzak durdu. Şimdi ise umudu Koby oldu. Koby de düz biri çıkınca, gözlerinde hayal kırıklıkları ile ölümü kabullendi. AMA, farkında olmadan eğittiği birisi var. İradesini emanet ettiği birisi. Kendi yanında sürekli bulunan bir kılıç ustası.(ismini hatırlayamadım).Kuzan kadar güçlü. Amiral gücünde olup amiral olmak yerine Garp ustasının yanında olmayı yeğleyen birisi. Geminin üstüne gelen adayı kesecek, adadaki korsanlar ondan çokça korkacaklardır. Garp usta, onun gücünü görecek. Garp ona "Neden bana hiç söylemedin" diyecek. O ise "Çünkü hep beni sen ilk gör diye ümit etmiştim Garp Usta" diyecek. İradeni ben alıyorum diyecek.Ve Garp: "sonunda, ben huzurla ölebilirim"...