Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087: Savaş Gemisi Torbaları

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 102 60.4%
  • Orta

    Kullanılan: 49 29.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kınlardan bahsediyorum. Devamında çatıda BM de var. Ayrıca Luffy'nin de h.haki basana kadar Aokiji etkisi yapabilmesi mümkün değil. Oradan sonrası 1 vs 1'e dönüyor.
Aokiji etkisi mi? Abi gözünü seveyim şu seride Luffy kadar şiddetli yumruk atan başka kimse yoktur. Herif lastik yeteneğiyle kolunu gerdire gerdire vuruyor.

Kaido'nun derisi kalın ve sert olduğu için işlemiyor ta ki Ryou ve Haoshoku basana kadar.

Bazıları sanıyor Luffy'nin, Wano'ya ilk geldiği zaman ki fiziksel gücü azdı ya da sadece YC1 seviyeye etki eder sanıyorlar, alakası yok halbuki. Luffy, Wano'ya geldiğinde ileri seviye Busoshoku (Ryou) biliyor olsa bayağı hasar atardı. Herif onlarca kilometre yüksekten atlıyor bana mısın demiyor.

Şu yumruğun gücüyle Kuzan'ın yumruğunun şiddeti bir olamaz.
 
Garp, yıllarca kendinden sonraki birisine iradesini emanet etmeyi istemiş. Roger gibi, WB gibi, Shanks gibi...Oğlu bile onun izinden gitmedi. Torunu Luffy bile onun izinden gitmeyi reddetti. Hep yalnız kaldı. ACE, Roger'ın oğlu bile Garp'ın teklifini reddetti. Sabo ise ölü sanılıyordu o da oğlu Dragon'un izinden gitmiş. Garp, Kendisine hep bir varis arayıp durdu. Kuzan'ı eğitti. Ama Kuzan amiral olunca şımarıklaştı ve Garp'ten uzak durdu. Şimdi ise umudu Koby oldu. Koby de düz biri çıkınca, gözlerinde hayal kırıklıkları ile ölümü kabullendi. AMA, farkında olmadan eğittiği birisi var. İradesini emanet ettiği birisi. Kendi yanında sürekli bulunan bir kılıç ustası.(ismini hatırlayamadım).Kuzan kadar güçlü. Amiral gücünde olup amiral olmak yerine Garp ustasının yanında olmayı yeğleyen birisi. Geminin üstüne gelen adayı kesecek, adadaki korsanlar ondan çokça korkacaklardır. Garp usta, onun gücünü görecek. Garp ona "Neden bana hiç söylemedin" diyecek. O ise "Çünkü hep beni sen ilk gör diye ümit etmiştim Garp Usta" diyecek. İradeni ben alıyorum diyecek.Ve Garp: "sonunda, ben huzurla ölebilirim"...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık