Ses mi az geldi, halbuki ona mikrofon da aldim. Gelecek videoda çok daha iyi yapacağım. Teşekkürler yorumunuz içinbir tükürde sesin çıksın
Ses mi az geldi, halbuki ona mikrofon da aldim. Gelecek videoda çok daha iyi yapacağım. Teşekkürler yorumunuz içinbir tükürde sesin çıksın
Hayvan gibi meyve hırsızlayan tipler bunlar da. Öyle çakma meyve yiyenlere de benzemez. Üstelik arıkovanı yeni dünya korsanı kaynayan bir yer. Yani ayrıntılı çizmedi diye aşağı kaldığını iddia etmek güç, tamam iddia edilebilir ama karşılaştırılırsa Garp da neredeyse tek başına. Yanında getirdiği güçleri de karşılaştırsak Garpa yarar o iş. Kaido yanında yonko ileydi, tayfası tam kadroydu vs ama Garp koby ve en fazla ondan biraz hallice adamlarla duruyor ortamda.Yahu Kaido'nun "düştüğünde" Garp gibi çaresiz gözüktüğünü gördün mü hiç? Herif keyif alıyordu düştükçe
Benim atladığım yok sen beni yanlış anlamışsın, Kaido'ya toplu girdiklerinde dolunay modunda saldırmadı mı bunlar? Ben de diyorum ki Kuzan başka diyarlara uçmuşken Garp'a giren adamlar bi Ashura Doji, Denjiro, dolunay hayvanat bahçesi ediyor mu da böyle halsiz kalıyor?
Luffy vs Kaido savaşı sırasında Kaido’nun bu durumdan kurtulmalıyım dediği tek bir yer bile olmadı.Sadece Luffy 3 kez yenilip gelince yeter lan diyip Luffy’nin yumruğuna kafa attı.Makarayı bir tarafa bıraksak bile ortada net bir gerçek var.Garp abartıldığı kadar güçlü çıkmadı.Roger gücündeydi Rocks’ı tek başına dağıtmıştı beyazsakaldan güçlüydü falan… Ama bugün baktığımızda 3 milyar ödül veriyorlar hadi biz onu 4 yapalım ama daha fazlası görünmüyor.Shanks kadar güçlü olduğu şaibeli ki bence değil.Shanks kadar güçlü olmayan adamın Teach’e net kazanacağı belli değildir Rocks falan tek başına dağıtması imkansız geçmişte Roger gücünde olması bile zor.Çünkü Wb yaşlı hali bile Shanks’ten üstündü Shanks kendinden güçlü görüyordu mf öncesi.Kaido’ya toplu girme meselesini de şöyle diyeyim Garp’ın Kaido kadar dayanıklı vücuda sahip olmadığı netleşti.Kaido başkaymış boşuna üzerinde deney yapmamışlar.Adam düştükçe keyif alıyordu ciddi etkisi olmadığı için dövüşme şevki geliyordu ama gerçekten sıkıntıya düştüğü yer çok az oldu.
Beyazsakalda olduğu gibi Hakide eşitler ama Kaido meyve ile öne geçer.Ben Kaido'nun ciddi anlamda dövüşü taktığını hissetmedim çoğu zaman. Adam işin goygoyundaydı sürekli. Hani dövüşsem mi dövüşmesem mi modunda takılıyor gibiydi. Ciddi manada rage mod açıp dövüştüğünü görmek isterdim. İkisi de birbirinden makara dövüşten çok sirk gösterisine benzeyen bir şeyler yaşadık. Yanisi henüz bir şey söylemek için erken ama Garp'ın zirve gücü Kaido'nun zirve haliyle kafa kafaya gider diye düşünüyorum şu an.
Çatıda Zoro'dan kesik aldıktan sonra hybrid moduna geçmişti. O zamana kadar hiç ciddiye almıyordu.Ben Kaido'nun ciddi anlamda dövüşü taktığını hissetmedim çoğu zaman. Adam işin goygoyundaydı sürekli. Hani dövüşsem mi dövüşmesem mi modunda takılıyor gibiydi. Ciddi manada rage mod açıp dövüştüğünü görmek isterdim. İkisi de birbirinden makara dövüşten çok sirk gösterisine benzeyen bir şeyler yaşadık. Yanisi henüz bir şey söylemek için erken ama Garp'ın zirve gücü Kaido'nun zirve haliyle kafa kafaya gider diye düşünüyorum şu an.