Benim 1,5 yaşındaki yeğenim de bana darbe vurabiliyor, sonuçta ondan atak beklemiyorum.Garp yonkou sağ kolundan hakili kılıç darbesi alıyor wb çöp bir adamdan kılıç darbesi alıyor gerisini siz düşünün.
Benim 1,5 yaşındaki yeğenim de bana darbe vurabiliyor, sonuçta ondan atak beklemiyorum.Garp yonkou sağ kolundan hakili kılıç darbesi alıyor wb çöp bir adamdan kılıç darbesi alıyor gerisini siz düşünün.
Veya ondan gelicek saldırıyı umursamayacak kadar etkisiz görüyorsun.Benim 1,5 yaşındaki yeğenim de bana darbe vurabiliyor, sonuçta ondan atak beklemiyorum.
Büyük hayal kırıklığı oldu Koby. Denizcilerin geleceği buysa geçmiş olsun. Çocuğu Arda Güler gibi parlattılar Adanalı Ronaldo çıktı.Demek ki herkes Garp’tan eğitim görürken bu dersten kaçmış.
Derste olduğu zamanlarda da gözünü Hibari’den ayıramadığı için Garp’a bakmamıştır bile.
İbre hep WB’deydi zaten.Roger dışında rakibi yokGarp'ın ayakta ölmediği bir senaryo ibreyi WB'ye çevirir.
Kaido eforsuz alır.Ciddiyim.Amirallerinde Kaiodo ve Shanks’e 1v1 çizik atamayacağını düşünüyorum
Makarayı bir tarafa bıraksak bile ortada net bir gerçek var.Garp abartıldığı kadar güçlü çıkmadı.Roger gücündeydi Rocks’ı tek başına dağıtmıştı beyazsakaldan güçlüydü falan… Ama bugün baktığımızda 3 milyar ödül veriyorlar hadi biz onu 4 yapalım ama daha fazlası görünmüyor.Shanks kadar güçlü olduğu şaibeli ki bence değil.Shanks kadar güçlü olmayan adamın Teach’e net kazanacağı belli değildir Rocks falan tek başına dağıtması imkansız geçmişte Roger gücünde olması bile zor.Çünkü Wb yaşlı hali bile Shanks’ten üstündü Shanks kendinden güçlü görüyordu mf öncesi.Kaido’ya toplu girme meselesini de şöyle diyeyim Garp’ın Kaido kadar dayanıklı vücuda sahip olmadığı netleşti.Kaido başkaymış boşuna üzerinde deney yapmamışlar.Adam düştükçe keyif alıyordu ciddi etkisi olmadığı için dövüşme şevki geliyordu ama gerçekten sıkıntıya düştüğü yer çok az oldu.Yahu Kaido'nun "düştüğünde" Garp gibi çaresiz gözüktüğünü gördün mü hiç? Herif keyif alıyordu düştükçe
Benim atladığım yok sen beni yanlış anlamışsın, Kaido'ya toplu girdiklerinde dolunay modunda saldırmadı mı bunlar? Ben de diyorum ki Kuzan başka diyarlara uçmuşken Garp'a giren adamlar bi Ashura Doji, Denjiro, dolunay hayvanat bahçesi ediyor mu da böyle halsiz kalıyor?
Garp bunun yerine Smoker'ı eğitecekti. Birlikte o adayı paket yaparlardı.
Şu hareketlere bak ya. Ulan geppo yapmayı bilmiyor musun? Donanma kantininde Yumruk Garp'ın veliahtıyım diye dolanıp Hibari'ye falan piyasa yapmasını biliyorsun. Uçup engellesene şu saldırıyı gemide kaç tane masum insan var.
Geçen de yazmıştım, Garp için Yamato daha dengeli rakip olur. Şu adada H Haki yi bilfiil kullanan kimse yok, Garp'ın kendisi dahil. Garp Kaido'yu karşısında görse Kralı kızdırdık der, Gorusei gibi ter bezlerini çalıştırmaya başlarŞu an gördüklerimizle beraber Kaido vs Garp sence nasıl bir dövüş olurdu ?
Kuzan güçlü ama Yonko etmez be reis Dof diğer iki amiral (Fuji Ryo) için de size canavar diyorlar diyor, Ryo Kaido varsa gelmem diyor, 30 km öteden Shanksı sezince secdeye duruyor, demek ki her canavar denilen Yonko olamıyorKuzanı yonko seviyesi görünce ortada bir sorun kalmıyor
Hele bu adadan Kahraman Garp’ın halifesi lakabı ile çıkarsa büyük rezillik olur.Coby amiral olacaksa lütfen bi' 10 sene sonra falan olsun. Şu hallerini gördükten sonra 2 sene sonra amiral diye yutturmasınlar bize