Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkli da olabilir spo ancak beklenen artik tayfayi göstermesi. Gerçi eger sonucunu göstericekse garp tarafi da olur uzun sürmezse.

Diger taraftan hala seraphimler duruyor, luffy'lerin ayar vermesi lazim. Kizaru, satürn ve denizcilerin gelmesi bekleniyor ancak bu bölüm olmayabilir ya da olursa bölüm sonu gibi verebilir oda. G5'in ele ayaga düsme ihtimali bundan sonra artiyor sebebi rakiplerin seviyeleride artti. Lucci ezigi için gereksiz olsada seraphimlere gerekicek gibi. Aynisi kizaru ve satürn içinde geçerli olabilir. Satürn meyvesi iyi olsada ihtiyar, amiral gücünde olacagini sanmam ancak belli olmaz oda'ya. Kaido bile g5'e dogru düzgün zarar veremedi. Kizaru ve satün'ün onun kadar büyük tehdit olacagini sanmam. Birlesik gücü etkili olabilir ama zoro sanji ip oynamiyo sonuçta. Ancak lucci gereksizine g5 açtiran oda onlara hayli hayli g5 mod gösterir.

Bu arada luffy'e gerek kalmadan kizaru'ya Sanji, satürn'e de zoro engel olacagi bir sahme fena olmazdi.

Kizaru ve satürn harici, yok olmazlarsa seraphimler, denizci filosu ve cp'ler de var rakip olarak. Adadan çikacaklar ancak denizcilere top oynamaya gelmedi illaki hasar vereceklerdir.
 
Seraphimler devreden çıkmadıkça veya taraf değiştirmedikçe Satürn’ün gemiden inmesine hiç gerek yok.Adamcağız otursun gemide çayını içmeye devam etsin!!!

Kusura bakmayın gerçekçi olmak gerekirse Seraphim’ler, bizim tayfayla gayette omuz omuza savaşabilecek güçte.Hükümet işi garantiye almak için Satürn ve Kizaru’yu göndermiş gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık