Sırıtıyor, ağzı açık.Im'in olduğu panelde parlaklığı artırınca yüzü belli oluyor.
Şaka bir yana ağzını ve burnunu görebilen bir tek ben miyim?
Sırıtıyor, ağzı açık.Im'in olduğu panelde parlaklığı artırınca yüzü belli oluyor.
Şaka bir yana ağzını ve burnunu görebilen bir tek ben miyim?
Doflamingo'nun ailesi kimseye zarar vermedi, Kutsal Ejderlik haklarından vazgeçtiler sadece. Başka bir Kutsal Ejder ölüyordu bu arkadaşın emriyle. Arada fark var.Ejderler idam edilebiliyorsa Dof ve ailesini niye idam etmediler ? Bunun verdiği zarar sadece Charloss denen arkadaşa Dof ve ailesi direkt tüm ejderlere tehditti.
1 ayda b12'mi alır başka bir şey mi yapar bilmiyorum ama seri çöp olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Toparlar umarım senaryoyu.
Neyi bilip neyi bilmedikleri belli olmayan 3 ejder sivil hayat ? Seride ki en önemli şey bilgi misal kıytırık Wapol İm'in varlığını açıkladı Morgans'a muhtemelen tepetaklak olmaları sadece 3 kelimeye bakacak.Doflamingo'nun ailesi kimseye zarar vermedi, Kutsal Ejderlik haklarından vazgeçtiler sadece. Başka bir Kutsal Ejder ölüyordu bu arkadaşın emriyle. Arada fark var.
Ben Kutsal Ejderlerin Hükûmet'i dara sokacak bilgiler bildiklerini düşünmüyorum. En azından sıradan olanların. Bu sümüklü Charlos'un bir adada gidip övünmek için Kutsal Hazine'den bahsetmeyeceği ne malum? Biliyorsa şövalyeler gibi yetkili olanlar biliyordur bazı şeyleri.Neyi bilip neyi bilmedikleri belli olmayan 3 ejder sivil hayat ? Seride ki en önemli şey bilgi misal kıytırık Wapol İm'in varlığını açıkladı Morgans'a muhtemelen tepetaklak olmaları sadece 3 kelimeye bakacak.
Varsayımla ayakta duran bir topluluk değil gibi bunlar 800 yılda D.'lere isimlerini unutturmuşlar. Wapol elini kolunu sallayarak o taht odasına gidebiliyorsa herhangi bir Ejder niye gidemesin ?Ben Kutsal Ejderlerin Hükûmet'i dara sokacak bilgiler bildiklerini düşünmüyorum. En azından sıradan olanların. Bu sümüklü Charlos'un bir adada gidip övünmek için Kutsal Hazine'den bahsetmeyeceği ne malum? Biliyorsa şövalyeler gibi yetkili olanlar biliyordur bazı şeyleri.