Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanrı Şövalyeleri’nin Tenryuubito’ları yargılanabileceğini ve hatta cezalandırabileceğiyle ilgili yapmış olduğum Tahminim Tuttu.

Bir Like’ınızı alırım beyler… 😎


Akainu’nun, Im’i direk bildiğini sanmıyorum.

Bir de şöyle birşey var…Akainu, bizim bu bölümlerde öğrendiğimiz Kutsal Şövalye’leri,Tenryuubito’ların üstünde gördüğü için Gorosei’lerin konum olarak bu kişilerden daha altta olma ihtimali var.

Bunu nereden çıkardım diye sorarsan sana şu şekilde bir panel atayım ve bunu yorumlayayım.

Şövalyeler sadece isyan eden kralları yok eden elemanlar değil aynı zamanda Tenryuubito’ları yargılayabilecek ve hatta cezalandırabilecek kişiler.Yani bu şövalyeler sandığımızdan çok daha üst konumda olan karakterler.Adamlar Tenryuubito yargılıyor.Daha ne olsun?Belki de Kutsal Şövalyeler’in, Tenryuubito’ların üstünde mutlak hakimiyeti vardır.Bunu bilmiyoruz şimdilik.

Akainu bu dediklerim ışığında belki de Kutsal Şövalye’leri, Gorosei’nin üstünde görüyor olabilir.Yani şöyle düşün:

Konum olarak Gorosei,Tenryuubito’ların altında ise Kutsal Şövalyeler direk Gorosei’nin üstü konumdadır.Akainu da buna istinaden “sizin üstünüzdekiler” ifadesini kullanmış olabilir.

Hükümet oluşumunda Tenryuubito’ların kendi aralarındaki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturacak bir oluşum da gerekli bence.Günümüzde mahkemeler nasıl ki taraflar arasındaki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturacak bir kurumsa hükümette de böyle bir oluşum olmalı.

Ben nedense oradaki ifadeden bu şövalyelerin Tenryuubito’lar arasında çıkan anlaşmazlıkları çözüme kavuşturan kişiler olarak algıladım.

Ha şöyle de birşey var.Şövalyelerin dışında da daha birçok oluşum bekliyorum ben.

Belki de dediğin gibi olabilir.Ancak oradaki cümleden çok net bir çıkarım yapamadım ben.Anladığım şekilde yorumladım.

Acaba şövalyeler kendi içinde çeşitli oluşumlara ayrılmış mıdır orasını da bilemem.Mesela 9 tanesi nasıl ki ada yıkma görevini üstlenmişse belki de X tanesi de Tenryuubito’lar arasındaki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturan mahkeme görevini üstleniyordur.
 
Hükümet hiyerarşisi bence bu şekilde ;

Imu
Gorosei
Tanrı şövalyeleri
Kutsal ejder görünümlü sümüklüler
Kong
Filo amirali
Amiraller

ancak şunu unutmamak gerekiyor şahsi işler işin içine girdi Garp gibi koramiral tüm hiyerarşiyi hiçe sayabilir .
 
Şimdi ne oldu Luffy'nin meyveden bir sürü mü varmış? :D Ahaha daha neler çıkar göreceğiz. Sonuçta JoyBoy yenilebilmiş demiştim size.

Luffy reyizi dayıyacak hakiyi vuracak kırbacı.:D
Kral, bir sürü dediğin, şu ana kadar Imu'yu da dahil edersek 6 tane daha çıkmış oldu. Ve bu 6 meyvenin sahibi de, Luffy'nin meyvesinden bahsediyor, ondan korkuyor. Sen de bu muhabbetten kendine pay çıkarıyorsun. Helal olsun, ne diyeyim. :flaugh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık