Bu adam ay. Luffy güneş.bu abi hilal, D ler yarım ay, dolunay kim çıkçak
Hükümetin yarattığı gece karanlığı nika güneşiyle aydınlatıyor.
Bunu yazan ellerim kırılsın ama Oda galiba böyle düşünmüş.
Bu adam ay. Luffy güneş.bu abi hilal, D ler yarım ay, dolunay kim çıkçak
Ben özellikle bu yarayı ondan aldım ve tesadüf değildi, Ace tek başına onla uğraşmasın gibisinden uyarıyor sanmıştım açıkçası. WB'nin bilmediğini bilmiyordum. Gerçi Teach daha yeni ayrılmıştı o sıralar WB'nin yanından, ondan ayrı geçirdiği sürede açması imkansız gibi bir şey. Tayfasındayken açmıştır yarayı ve WB haberdardır sanıyordum.Beyazsakal bilmiyor ama Shanks'ın yüzündeki yaranın sahibinin Teach olduğunu.
Daha sonra Shanks diyor bu yarayı Teachden aldım diye.
hmm, aya gölgeyi dünya düşürür... çok derwinBu adam ay. Luffy güneş.
Hükümetin yarattığı gece karanlığı nika güneşiyle aydınlatıyor.
Bunu yazan ellerim kırılsın ama Oda galiba böyle düşünmüş.
Yancı yine en azından iki kişinin elini melini görüyor ya! Bu olsa olsa mecburiyetten tanımadığı kahvehaneye gelip boş yere sigara soluyan mevzudan kopuk gobel olur.Dragon: Okeye dördüncü olursun demişler yanlış, ben okeye yancı olurum
Metin Resim konusunda adamın adı için Garling yazıyor, Gargara demekmiş, ben de okurken hep Garlic diye okuyordum, o zaman Sarımsak oluyor, adamın kafasının şekli de zaten sarimsaga benziyor, ismin yazılışı netlessin ona göre bakalimMeğer Shanks'in soyu Türklere dayanıyormuş
Garlic Figerland Ay Dede
Garlic Moon D. D. Figerland
WB'yi Ay Dede kesmiştir de tipi, burnu vs. hiç Shanks'e benzemiyor.
-----
İnsan olmayı beceren Mjosgard'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mevlam geçmiş günahlarını affetsin. Balık adamların haklarının verildiğini göremeden gitti adam.
İnsan Kalmayı Başaranlar öldürülüyor
Donquixote Mjosgard - İnfaz edildi
Donquixote Homing - Oğlu öldürdü
Donquixote Rosinante - Kardeşi öldürdü
Bakalım Shanks'i kim öldürecek : ))
Üstünlük yoktur bence, Mjosgard çok ayriklasmaya başladı, önce Şirahoşiyi kurtarmak icin Carlosa vurdu, sonra aynı şeyi bu kez korsanlarla birlik olup yaptı, Carlos komalık oldu, Mjosgard değil, başka kutsal olsa ona da aynı cezayı verirlerdi, kutsallar içindeki düzeni bozuyor MjosgardCharlos’un mensup olduğu aile, Donquixote ailesinden daha üstün de görülüyor olabilir beyler.Yani Charlos, Mjosgard’a göre belki de daha önemli bir aileye mensuptur ve Mjosgard bu yüzden cezalandırılmıştır.
Tamam biz Tenryuubito’ların eşit konumda olduğunu biliyoruz ama bir de bunun görünmeyen yüzü var.
Vallahi senin mesajınla gördüm şu an spoiler gelmedi sanıyorum.Bence baya iyiymiş ya bu Tywin Lannister gibi adam gelmiş gücü gözlerinden okunuyor.