İnce bir detay , bir elektrikçi olarak kaçırdım gözden .dragonun yıldırımı bu abide işe yaramaz ki, adamın kafası paratoner gibi
İnce bir detay , bir elektrikçi olarak kaçırdım gözden .dragonun yıldırımı bu abide işe yaramaz ki, adamın kafası paratoner gibi
Figerland Dragon ile dövüşürse altını doldurur zatenFingerland eğer Dragon ile dövüşecekse altını doldurması lazım. Ne bileyim Shanks'ın babası dersin 9.gezegen Earth dersin.
Shanks'la ilgili kısım Film Red'e dayanıyordu. Filmden beri Shanks'ın Figerland Ailesi'nden geldiği konuşuluyor. Bu dayı da o aileden olduğu için teori kaynaklı bir bağlantı kurmuşlar yani.Ee şimdi Shanksın spoileri sahte miymiş . Bu garling dayı ile bir bağı yok muymuş ?
Garling dayı tıpkı WB gibi sivri hatlara sahip . Onun bıyığı dikey çevirip saç ve sakalla Garlingi tasarlamış . Böyle adamlardan korkacaksın . Kesin güçlü çıkacak uçuk şekilde.
bu arada Sabo tek okla hastanelik oldu . Artık nasıl bir güç ise İmudaki …
Shanksın kutsal ejder olduğu söylenmişti sanırım yanlış mı hatırlıyorum film redde . O zaman bu Garlingde kutsal ejder .Shanks'la ilgili kısım Film Red'e dayanıyordu. Filmden beri Shanks'ın Figerland Ailesi'nden geldiği konuşuluyor. Bu dayı da o aileden olduğu için teori kaynaklı bir bağlantı kurmuşlar yani.